0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία οι ΤΕ είναι απόφοιτοι των ιεκ (δημοσίων-ιδιωτικών)?
Γεια σας παιδιά. Εγώ πήγα σήμερα και απενεργοποίησα την αίτησή μου. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά αν είμαι μακρυά από τον τόπο διαμονής μου. Καλό κουράγιο και υπομονή στους υπολοίπους. Πάντως δεν βλέπω να παίρνει πολλούς.
Πιστεύω ότι με τα νέα μισθολογικά δεδομένα αρκετός κόσμος δεν θα αποδεχθεί ούτε τον μόνιμο διορισμό.
Και μην πεις ότι είναι αλλιώς να είσαι μόνιμος, διότι το μηνιάτικο του αναπληρωτή μάλλον θα είναι μεγαλύτερο!
Ερώτηση: οι νοεδιόριστοι μπαίνουν στο ΙΚΑ ή στον ΟΠΑΔ;Όσον αφορά το διορισμό, η μονιμότητα είναι πλεον πολύ ελαστική έννοια. Πολλοί συνάελφοί μας μόνιμοι, περιμένουν να τους έρθει η εφεδρεία (=απόλυση) και γενικά το δημόσιο θα μετατραπεί κάτι σαν τον ιδιωτικό τομέα με άρση μονιμότητας κλπ. Άρα ίσως στο μέλλον να μπορούν οι "μόνιμοι" να ασκούν και δεύτερο επάγγελμα. Υποθέσεις κάνω. Μακάρι!
Ας μην κάνουμε υποθέσεις και τους δίνουμε την εικόνα ότι είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε και άρση μονιμότητας κλπ
Παράθεση από: Lasid στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 12:42:12 amΑς μην κάνουμε υποθέσεις και τους δίνουμε την εικόνα ότι είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε και άρση μονιμότητας κλπΕννοείται πως δεν είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε κάτι τέτοιο, αλλά δε νομίζω ότι αυτό τους αρκεί για να το ψηφίσουν. Είμαστε πιόνια, ό,τι θέλουν μας κάνουν. Μας διορίζουν, μας απολύουν. Είμαι πλήρως απογοητευμένη από ολόκληρο το σύστημα της χώρας μας. Sorry Lasid.
Παράθεση από: froski στις Δεκεμβρίου 11, 2011, 11:52:29 amΕίμαστε πιόνια, ό,τι θέλουν μας κάνουν. Μας διορίζουν, μας απολύουν. Είμαι πλήρως απογοητευμένη από ολόκληρο το σύστημα της χώρας μας. Sorry Lasid.Oλο το κλιμα ειναι χαλια. Το κρατος σε πληρη διαλυση.Εμεις μοναδες και οχι συνολο. Αυτοι κανουν οτι θελουν και οποτε θελουν.Η αντιδραση ειναι ειδος προς εξαφανιση. Αρση μονιμοτητας θα εχουμε και μαλιστα σε διαστημα 2 ετιας ( ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ) .Δεν μιλαμε για καλη ζωη αλλα για επιβιωση.
Είμαστε πιόνια, ό,τι θέλουν μας κάνουν. Μας διορίζουν, μας απολύουν. Είμαι πλήρως απογοητευμένη από ολόκληρο το σύστημα της χώρας μας. Sorry Lasid.