*

Αποστολέας Θέμα: Γ΄φάση αναπληρωτών τεχνικών ειδικοτήτων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 23468 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος deepblue_1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γ΄φάση αναπληρωτών τεχνικών ειδικοτήτων
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:16:43 am »
συναδερφοι ευχαριστω για τα ευγενικα σας λογια...Lasid ετοιμασου για εκπληξεις την αλλη βδομαδα... μερικες μανουλες θα κλαψουνε απο το τελικο σχεδιο του τεχνολογικου Λυκειου. Ναι με πηραν . :)

Να μαντέψω?Μήπως κάποιες ειδικότητες θα βγουν εκτός τεχνολογικού λυκείου,πχ αυτές που δεν είχαν φέτος διορισμούς?Μήπως θα κλείσουν πολλά σχολεία?Ή μήπως θα γίνει συγχώνευση κλάδων και τομέων?
ΠΕ81

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:45:49 »

Αποσυνδεδεμένος paralia1978

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:19:56 am »
AYTA  ειναι τα βασικα... με τους τομεις και τις νεες ειδικοτητες θα εχει γελιο

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:33:54 am »
Πες λοιπον ότι πληροφορίες έχεις. Είναι σημαντικό το θέμα και μας αφορά όλους για να μην τις καταθέτεις εφόσον τις έχεις.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:35:16 am »
συναδερφοι ευχαριστω για τα ευγενικα σας λογια...Lasid ετοιμασου για εκπληξεις την αλλη βδομαδα... μερικες μανουλες θα κλαψουνε απο το τελικο σχεδιο του τεχνολογικου Λυκειου. Ναι με πηραν . :)

Να μαντέψω?Μήπως κάποιες ειδικότητες θα βγουν εκτός τεχνολογικού λυκείου,πχ αυτές που δεν είχαν φέτος διορισμούς?Μήπως θα κλείσουν πολλά σχολεία?Ή μήπως θα γίνει συγχώνευση κλάδων και τομέων?
Ακούγεται ότι θα βγουν εκτός τεχνολογικού λυκείου οι ειδικότητες που υπήρχαν μόνο στις ΕΠΑΣ, και θα διδάσκονται πια μόνο από ΙΕΚ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:45:49 »

Αποσυνδεδεμένος paralia1978

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:37:48 am »
ρε πρασινε γιατι βιαζεσαι... πρωτα πρεπει να οριστικοποιηθει και μετα αρχιζει η πληροφόρηση . 

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:40:47 am »
ρε πρασινε γιατι βιαζεσαι... πρωτα πρεπει να οριστικοποιηθει και μετα αρχιζει η πληροφόρηση .
Αν δεν έχει οριστικοποιηθεί, ας μην πετάμε ατάκες του στυλ "ξέρω, αλλά δεν λέω". Εδώ μέσα πληροφορίες που έχει ο καθένας ανταλλάσουμε, αν είναι να οριστικοποιηθεί δεν έχει νόημα, θα το έχουμε πια μάθει όλοι ούτως ή άλλως.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2012, 11:32:58 am από Green »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 12:39:28 pm »
Δώσε μας τουλάχστον μια ιδέα από τις εκπλήξεις που έρχονται. Α τώρα ξεκίνησες δουλειά, σε αυτή τη φάση;
Μπράβο χάρηκα...συγχαρητήρια!

Αποσυνδεδεμένος legor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 06:33:32 pm »
Επειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...

Εχεις δικιο φιλε μου.Η χωρα πρεπει να στραφεί σε παραγωγή  ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές.Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με μαρουλια και μπρόκολα η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι που δεν μπορουν άλλες χώρες λογω γεωγραφικής θέσης. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2012, 06:35:57 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 06:43:53 pm »
Επειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...

Εχεις δικιο φιλε μου.Η χωρα πρεπει να στραφεί σε παραγωγή  ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές.Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με μαρουλια και μπρόκολα η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι που δεν μπορουν άλλες χώρες λογω γεωγραφικής θέσης.
E, περιβαλλοντολόγοι μπαίνουν και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας... Ας ξεκινήσει πάντως πρώτα από τα μπρόκολα για να έχει κάτι να φάει, γιατί και αυτά τα εισάγει, και μετά πάει και στην παραγωγή ανεμογεννητριών (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα αποκλείει το άλλο, πέρα από τη διάθεση σου να μου την πεις).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2012, 06:47:51 pm από Green »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 07:36:40 pm »
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η χώρα, είναι  χώρα παραγωγής και κατανάλωσης υπηρεσιών,για το λόγο αυτό οδηγηθήκαμε στο σημερινό αδιέξοδο.Είναι επιτακτική η ανάγκη για ανάπτυξη και παραγωγή,προφανώς όχι μόνο υπηρεσιών.Το πως θα το πετύχουμε όταν στη χώρα απουσιάζει μια εθνική επιχειρησιακή στρατηγική,στα σχολεία απουσιάζει οποιαδήποτε μορφή επαγγελματικού προσανατολισμού,δεν το ξέρω...

Αποσυνδεδεμένος legor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 08:23:14 pm »

E, περιβαλλοντολόγοι μπαίνουν και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας... Ας ξεκινήσει πάντως πρώτα από τα μπρόκολα για να έχει κάτι να φάει, γιατί και αυτά τα εισάγει, και μετά πάει και στην παραγωγή ανεμογεννητριών (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα αποκλείει το άλλο, πέρα από τη διάθεση σου να μου την πεις).

Δε σου τη λέω απλα λεω τη γνώμη μου οπως εσυ!!Πρεπει να σου ζητήσω άδεια πριν?

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 08:32:02 pm »

Δε σου τη λέω απλα λεω τη γνώμη μου οπως εσυ!!Πρεπει να σου ζητήσω άδεια πριν?
Όχι βέβαια, αλλά επειδή δεν είπες γενικά του γνώμη σου, αλλά μου την απηύθυνες, και εγώ σου απάντησα. Και σε κάθε περίπτωση ο καθένας κρίνεται από την επιχειρηματολογία στην οποία εδράζεται η γνώμη του.

Αποσυνδεδεμένος legor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 08:58:02 pm »
Καλά ασε μας να εκφραστουμε οπως θελουμε.Security να  κανεις  στo δικο σου forum αν φτιαξεις!Ο.Κ;Bye!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 09:46:26 pm »
H υπουργός  Παιδείας  Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην εκδήλωση «για την Ελλάδα τώρα»: «Να υπάρξουν θέσεις εργασίας για 1.300.000 ανθρώπους. Αυτός είναι ο στόχος μας. Και αυτό δεν λύνεται ούτε μέσα από τις θέσεις στο δημόσιο, ούτε με αυτά που κάναμε μέχρι τώρα».

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας είναι η προοπτική
«Η Ελλάδα του 2020 πρέπει να έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένους τομείς και αυτοί είναι σαφείς. Προσωπικά στο χώρο ευθύνης μου έκανα μελέτη, έρευνα στο χώρο της έρευνας και τεχνολογίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2012, 10:00:57 pm από Green »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144