0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδερφοι ευχαριστω για τα ευγενικα σας λογια...Lasid ετοιμασου για εκπληξεις την αλλη βδομαδα... μερικες μανουλες θα κλαψουνε απο το τελικο σχεδιο του τεχνολογικου Λυκειου. Ναι με πηραν .
Παράθεση από: paralia1978 στις Ιανουαρίου 22, 2012, 10:11:19 amσυναδερφοι ευχαριστω για τα ευγενικα σας λογια...Lasid ετοιμασου για εκπληξεις την αλλη βδομαδα... μερικες μανουλες θα κλαψουνε απο το τελικο σχεδιο του τεχνολογικου Λυκειου. Ναι με πηραν . Να μαντέψω?Μήπως κάποιες ειδικότητες θα βγουν εκτός τεχνολογικού λυκείου,πχ αυτές που δεν είχαν φέτος διορισμούς?Μήπως θα κλείσουν πολλά σχολεία?Ή μήπως θα γίνει συγχώνευση κλάδων και τομέων?
ρε πρασινε γιατι βιαζεσαι... πρωτα πρεπει να οριστικοποιηθει και μετα αρχιζει η πληροφόρηση .
Επειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 20, 2012, 06:39:15 pmΕπειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...Εχεις δικιο φιλε μου.Η χωρα πρεπει να στραφεί σε παραγωγή ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές.Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με μαρουλια και μπρόκολα η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι που δεν μπορουν άλλες χώρες λογω γεωγραφικής θέσης.
Παράθεση από: legor στις Ιανουαρίου 22, 2012, 06:33:32 pmΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 20, 2012, 06:39:15 pmΕπειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...Εχεις δικιο φιλε μου.Η χωρα πρεπει να στραφεί σε παραγωγή ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές.Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με μαρουλια και μπρόκολα η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι που δεν μπορουν άλλες χώρες λογω γεωγραφικής θέσης. E, περιβαλλοντολόγοι μπαίνουν και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας... Ας ξεκινήσει πάντως πρώτα από τα μπρόκολα για να έχει κάτι να φάει, γιατί και αυτά τα εισάγει, και μετά πάει και στην παραγωγή ανεμογεννητριών (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα αποκλείει το άλλο, πέρα από τη διάθεση σου να μου την πεις).
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 22, 2012, 06:43:53 pmΠαράθεση από: legor στις Ιανουαρίου 22, 2012, 06:33:32 pmΠαράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 20, 2012, 06:39:15 pmΕπειδή πολυφορέθηκε η παροιμία με την κατσίκα και τον γείτονα, και βαρέθηκα να την ακούω, αν η κατσίκα του γείτονα είναι προϊόν στρεβλώσεων και ανορθολογισμών και αν τρώει το χορτάρι της κατσίκας των άλλων, ας ψοφήσει να τελειώνουμε. Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με σεσουάρ και πεντικιούρ η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι. Και παρόλο που φάγαμε τα μούτρα μας σαν οικονομία με το τι "έχει ζήτηση", μυαλό δεν βλέπω να βάζουμε...Εχεις δικιο φιλε μου.Η χωρα πρεπει να στραφεί σε παραγωγή ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές.Εγώ θα είμαι σταθερός στη γνώμη μου, ότι με μαρουλια και μπρόκολα η χώρα μπροστά δεν θα πάει, αν δεν αρχίσει να παράγει κάτι που δεν μπορουν άλλες χώρες λογω γεωγραφικής θέσης. E, περιβαλλοντολόγοι μπαίνουν και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας... Ας ξεκινήσει πάντως πρώτα από τα μπρόκολα για να έχει κάτι να φάει, γιατί και αυτά τα εισάγει, και μετά πάει και στην παραγωγή ανεμογεννητριών (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα αποκλείει το άλλο, πέρα από τη διάθεση σου να μου την πεις).Δε σου τη λέω απλα λεω τη γνώμη μου οπως εσυ!!Πρεπει να σου ζητήσω άδεια πριν?