0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδερφοι ευχαριστω για τα ευγενικα σας λογια...Lasid ετοιμασου για εκπληξεις την αλλη βδομαδα... μερικες μανουλες θα κλαψουνε απο το τελικο σχεδιο του τεχνολογικου Λυκειου. Ναι με πηραν .
Καλή τοποθέτηση εύχομαι κι εγώ. Θα είχε περισσότερο νόημα να ξέρουμε αν κάποιος από την παρέα μας προσλήφθηκε σε αυτή τη φάση, από το να δίνουμε ευχές αόριστα. Αν κάποιος προσλήφθηκε τώρα ας μας το πει.
Παράθεση από: Lasid στις Φεβρουαρίου 16, 2012, 07:53:17 pmΚαλή τοποθέτηση εύχομαι κι εγώ. Θα είχε περισσότερο νόημα να ξέρουμε αν κάποιος από την παρέα μας προσλήφθηκε σε αυτή τη φάση, από το να δίνουμε ευχές αόριστα. Αν κάποιος προσλήφθηκε τώρα ας μας το πει.Δεν κατάλαβα τι κόλλημα έφαγες? Φυσικά κ δεν μπορώ να ξέρω αν προσλήφθηκε κάποιος από την παρέα μας σε αυτή τη φάση, αυτό που είδα είναι ότι πήρε τεχνικές ειδικότητες γι' αυτό κ ευχήθηκα, δεν παρατήρησα να σε χαλάνε οι ευχές τόσο καιρό..........
Συγχαρητήρια για τους αναπληρωτές της δ φάσης αναπληρωτών τεχνικών ειδικοτήτων , και επειδή πολλοί είναι φίλοι μου , καλή τοποθέτηση και περιμένω τα νέα τους !!!!!!!!!!