0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πολύ εύκολο από ό,τι ξέρω. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Έχω ακούσει για περιπτώσεις συναδέλφων, οι οποίοι απλά δεν παρουσιάστηκαν στο φορέα που τοποθετήθηκαν, δηλ. αρνήθηκαν, παρουσιάστηκαν στο σχολείο τους, έκαναν εκεί κανονικά ανάληψη υπηρεσίας και όλα εντάξει. Πάντως για σιγουριά χτύπα κα ένα τηλ. στο Υπουργείο 2103442276,2103442280 (Αποσπάσεις).
Αν η τοποθέτησή σου γίνει πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων, απλά στέλνεις μια αίτηση ανάκλησης και το πιθανότερο είναι να μην πάρεις καν την απόσπαση. Σε περίπτωση όμως που βγει η απόσπασή σου, ακολουθείς πάλι την ίδια διαδικασία, δηλαδή κάνεις την αίτηση, αλλά μπορεί να μην ανακληθεί. Επίσης, η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι χρονοβόρα, δηλαδή να αναγκαστείς να πας στο φορέα και να περιμένεις για το εάν θα γίνει η ανάκληση. Παράθεση από: billst στις Αυγούστου 01, 2007, 09:05:31 amΕίναι πολύ εύκολο από ό,τι ξέρω. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Έχω ακούσει για περιπτώσεις συναδέλφων, οι οποίοι απλά δεν παρουσιάστηκαν στο φορέα που τοποθετήθηκαν, δηλ. αρνήθηκαν, παρουσιάστηκαν στο σχολείο τους, έκαναν εκεί κανονικά ανάληψη υπηρεσίας και όλα εντάξει. Πάντως για σιγουριά χτύπα κα ένα τηλ. στο Υπουργείο 2103442276,2103442280 (Αποσπάσεις).Αυτό δεν ισχύει σίγουρα!