0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως σε άλλα υπουργεία γνωρίζω πολύ καλά ότι γίνεται η αλλαγή κανονικότατα......
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 03:37:55 pmΠάντως σε άλλα υπουργεία γνωρίζω πολύ καλά ότι γίνεται η αλλαγή κανονικότατα......Μπορείς να αναφέρεις σε ποιο υπουργείο συγκεκριμένα;
Παράθεση από: npb στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 04:03:08 pmΠαράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 23, 2012, 03:37:55 pmΠάντως σε άλλα υπουργεία γνωρίζω πολύ καλά ότι γίνεται η αλλαγή κανονικότατα......Μπορείς να αναφέρεις σε ποιο υπουργείο συγκεκριμένα;Πολιτισμού σε αρχαιολόγους και μουσειολόγους.....
Το πρωί της Παρασκευής προσπαθούσα επί ώρες να τηλεφωνήσω στην κ. Ρούφου από το υπουργείο, αλλά δεν απαντούσαν με τίποτα. Πήρα τηλέφωνο πάνω από 20 φορές. Επίσης, μίλησα και με τη Δ/θμια της Φθιώτιδας και ο αρμόδιος υπάλληλος μου είπε πως ρώτησαν το υπουργείο αλλά και την περιφέρεια σχετικά με το τι γίνεται για όσους έχουν πτυχίο μετά τις 31/10/2011 και τους είπαν ότι κανείς δεν μπορεί να προαχθεί αυτήν τη στιγμή. Μάλιστα μου είπε πως αυτό που θα γίνει είναι όσοι έχουν μεταπτυχιακό να πάρουν +2 χρόνια ως πλεονάζων χρόνο στο βαθμό (δηλαδή αν μετά την κατάταξη τις 31/10/2011 ήσουν π.χ. στο βαθμό Ε' και Μ.Κ 2, με πλεονάζων χρόνο στο βαθμό 4 χρόνια και 2 μήνες, τότε θα παραμείνεις στον ίδιο βαθμό και ΜΚ αλλά απλά θα έχεις 6 χρόνια πλεονάζων και 2 μήνες). Δηλαδή θα σου αναγνωρίσουν την προυπηρεσία αλλά χωρίς να πάρεις την προαγωγή που δικαιούσαι Τους είπα για το νόμο 4038 παρ.5 και μου είπαν ότι αυτοί έτσι ερμηνεύουν το νόμο και μέχρι να έρθει κάτι διαφορετικό δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. ΕΠίσης τους είπα ότι σε άλλα υπουργεία κάνουν κανονικά τις επανακατατάξεις και μου είπαν ότι εμείς δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το τι γράφει ο καθένας στα φόρουμ και στο alfavita.Είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.Δεν μπορούμε να κινηθούνε δικαστικά; Θα προσπαθήσω ξανά την Τρίτη να μιλήσω με κ. Ρούφου να δούμε τι έχει να πει.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Φεβρουαρίου 25, 2012, 08:30:18 amΤο πρωί της Παρασκευής προσπαθούσα επί ώρες να τηλεφωνήσω στην κ. Ρούφου από το υπουργείο, αλλά δεν απαντούσαν με τίποτα. Πήρα τηλέφωνο πάνω από 20 φορές. Επίσης, μίλησα και με τη Δ/θμια της Φθιώτιδας και ο αρμόδιος υπάλληλος μου είπε πως ρώτησαν το υπουργείο αλλά και την περιφέρεια σχετικά με το τι γίνεται για όσους έχουν πτυχίο μετά τις 31/10/2011 και τους είπαν ότι κανείς δεν μπορεί να προαχθεί αυτήν τη στιγμή. Μάλιστα μου είπε πως αυτό που θα γίνει είναι όσοι έχουν μεταπτυχιακό να πάρουν +2 χρόνια ως πλεονάζων χρόνο στο βαθμό (δηλαδή αν μετά την κατάταξη τις 31/10/2011 ήσουν π.χ. στο βαθμό Ε' και Μ.Κ 2, με πλεονάζων χρόνο στο βαθμό 4 χρόνια και 2 μήνες, τότε θα παραμείνεις στον ίδιο βαθμό και ΜΚ αλλά απλά θα έχεις 6 χρόνια πλεονάζων και 2 μήνες). Δηλαδή θα σου αναγνωρίσουν την προυπηρεσία αλλά χωρίς να πάρεις την προαγωγή που δικαιούσαι Τους είπα για το νόμο 4038 παρ.5 και μου είπαν ότι αυτοί έτσι ερμηνεύουν το νόμο και μέχρι να έρθει κάτι διαφορετικό δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. ΕΠίσης τους είπα ότι σε άλλα υπουργεία κάνουν κανονικά τις επανακατατάξεις και μου είπαν ότι εμείς δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το τι γράφει ο καθένας στα φόρουμ και στο alfavita.Είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.Δεν μπορούμε να κινηθούνε δικαστικά; Θα προσπαθήσω ξανά την Τρίτη να μιλήσω με κ. Ρούφου να δούμε τι έχει να πει.Στα τηλέφωνα είναι δύσκολο να τους βρεις. Στείλε mail και λογικά θα σου απαντήσει. Μετά κάνε ένα γραπτό αίτημα όπου θα επισυνάψεις και την απάντηση στο mail σου και να δούμε τι θα σου πούνε.Το να κινηθούμε δικαστικά θα είναι εξαιρετικά χρονοβόρο (θα πρόσεξες φαντάζομαι ότι οι υποθέσεις για τα περιβόητα 176 ευρώ εκδικάζονται 6 χρόνια μετά...). Ενημέρωσέ μας για ότι νεότερο.