0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chriskas στις Δεκέμβριος 14, 2011, 03:39:05 μμΕμένα ο παιδίατρος μου (Θεσσαλονίκη) εξέτασε το παιδάκι μου κανονικά δωρεάν αλλά δε μπορούσε να συνταγογραφήσει το εμβόλιο, λόγω απόφασης του συλλόγου, που 1 - 15 απαγορεύει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.Είναι δικαιολογίες αυτά που λένε. Μέσα στην περίοδο αυτή πήρα 3 ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις από διαφορετικούς γιατρούς. Μία βέβαια αρνήθηκε και πήγα αλλού και άλλος στην αρχή αρνιόταν και μετά πείστηκε να το κάνει.
Εμένα ο παιδίατρος μου (Θεσσαλονίκη) εξέτασε το παιδάκι μου κανονικά δωρεάν αλλά δε μπορούσε να συνταγογραφήσει το εμβόλιο, λόγω απόφασης του συλλόγου, που 1 - 15 απαγορεύει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Παράθεση από: jak_13 στις Δεκέμβριος 14, 2011, 03:57:40 μμΠαράθεση από: chriskas στις Δεκέμβριος 14, 2011, 03:39:05 μμΕμένα ο παιδίατρος μου (Θεσσαλονίκη) εξέτασε το παιδάκι μου κανονικά δωρεάν αλλά δε μπορούσε να συνταγογραφήσει το εμβόλιο, λόγω απόφασης του συλλόγου, που 1 - 15 απαγορεύει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.Είναι δικαιολογίες αυτά που λένε. Μέσα στην περίοδο αυτή πήρα 3 ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις από διαφορετικούς γιατρούς. Μία βέβαια αρνήθηκε και πήγα αλλού και άλλος στην αρχή αρνιόταν και μετά πείστηκε να το κάνει.ενδεχομένως οι συγκεκριμένοι γιατροί δεν έκαναν απεργία;
Όσο για τον ΟΠΑΔ, μου είπε να μην πάω ακόμα τις αποδείξεις για δαπάνη, αφού η κατάσταση είναι προς το παρόν ρευστή και τεταμένη. Να περιμένω μέχρι να ομαλοποιηθούν τα πράγματα.Εξάλλου το Δεκέμβριο που είχα δύο επισκέψεις των 20 Ε έκαστη από τον ωριλά και τις πήγα στον ΟΠΑΔ, με ενημέρωσε μια υπάλληλος να μην βιαστώ να τις καταθέσω, αφού το πιο πιθανό είναι να μην πάρω ποτέ τα χρήματα από απλή επίσκεψη. Με συμβούλεψε να περιμένω, λέγοντάς μου ότι δεν παραγράφονται για 3-4 χρόνια οι αποδείξεις αυτές. Το πολύ πολύ θα τις έχω για να τις καταθέσω με τη φορολογική μου δήλωση, μου είπε.