0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα! Θα ήθελα να μου λύσετε αν μπορείτε κάποιες απορίες...Θέλω να κάνω την αίτηση για τη θεση καθηγήτριας αγγλικών αλλά... δεν έχω αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία αφού κάνω μόνο ιδιαιτερα..είμαι ανασφάλιστη και είμαι στον οαεδ μόνο 2 μήνες. Στην ουσία τα μόνα δικαιολογητικά που μπορώ να στείλω είναι το πτυχίο μου και ένα πιστοποιητικό ξένης γλώσσας. Μπορώ να την κάνω κι ας μαζεψω λιγα μόρια ή δε θα τη δεχτούν έτσι κ αλλιώς;Και κάτι άλλο...τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά που τα επικυρώνουμε;Σε δικηγόρο; Θέλουν και τη μετάφραση του οπωσδήποτε; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: Aris81 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 10:06:18 pmΠαράθεση από: Faidra1978 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 10:04:09 pmΠαράθεση από: nipiagogos1988 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 09:18:05 pmη κάρτα ανεργίας είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση;Κι εγώ αυτό θα ήθελα να ρωτήσω. Είναι υποχρεωτικό να έχεις κάρτα ανεργίας;Ναι,αν δεν έχεις κάρτα,σου βγάζουν επιτόπου μία,αλλά το έγγραφο-βεβαίωση που θα πάρεις θα σε εμφανίζει ουσιαστικά άνεργο με αφετηρία την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας,κοντολογίς,μόρια ανεργίας γιόκ..Είναι σίγουρο αυτό; Εγώ κατάλαβα ότι απλά η ανεργία μοριοδοτείται αλλά δεν είναι απαραίτητη. Όπως και το μεταπτυχιακό μοριοδοτείται αλλά δεν είναι απαραίτητο για να κάνει κάποιος αίτηση.
Παράθεση από: Faidra1978 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 10:04:09 pmΠαράθεση από: nipiagogos1988 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 09:18:05 pmη κάρτα ανεργίας είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση;Κι εγώ αυτό θα ήθελα να ρωτήσω. Είναι υποχρεωτικό να έχεις κάρτα ανεργίας;Ναι,αν δεν έχεις κάρτα,σου βγάζουν επιτόπου μία,αλλά το έγγραφο-βεβαίωση που θα πάρεις θα σε εμφανίζει ουσιαστικά άνεργο με αφετηρία την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας,κοντολογίς,μόρια ανεργίας γιόκ..
Παράθεση από: nipiagogos1988 στις Ιανουαρίου 12, 2013, 09:18:05 pmη κάρτα ανεργίας είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση;Κι εγώ αυτό θα ήθελα να ρωτήσω. Είναι υποχρεωτικό να έχεις κάρτα ανεργίας;
η κάρτα ανεργίας είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Για αίτηση σε ΙΕΚ αυτό σας δουλεύει; http://cert.gsae.edu.gr/diek/Πώς θα κάνουμε την αίτηση;;;
Εμενα μου την ανοιγει τα εχω γραψει ολα και δεν ανοιγει το ημερολογιο να βαλω τη γεννηση.