0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α, αυτά που μου έλεγαν προχθές ότι ήταν βυσματικά; Κυριώς για τους διορισμούς σε διοικητικό προσωπικό από τους δημαρχους;
για να διδάξεις σε αυτά πρέπει να έχεις μπλοκ παροχής υπηρεσιών υποχρεωτικα;η προκύρηξη λέει ότι εναλλακτικά μπορείς να πληρωθείς μέσω ΑΕΔ. Τι είναι αυτό; χρειάζεται να κάνω κάτι;
Παράθεση από: libera στις Ιανουαρίου 12, 2013, 03:29:50 pmΑ, αυτά που μου έλεγαν προχθές ότι ήταν βυσματικά; Κυριώς για τους διορισμούς σε διοικητικό προσωπικό από τους δημαρχους;Αυτό δεν το γνωρίζω, άλλωστε δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα για τις διοικητικές θέσεις.Παράθεση από: killbill στις Ιανουαρίου 11, 2013, 06:05:09 pmγια να διδάξεις σε αυτά πρέπει να έχεις μπλοκ παροχής υπηρεσιών υποχρεωτικα;η προκύρηξη λέει ότι εναλλακτικά μπορείς να πληρωθείς μέσω ΑΕΔ. Τι είναι αυτό; χρειάζεται να κάνω κάτι;Αν είχες εισόδημα κάτω από 5000 ευρώ τον περασμένο χρόνο δεν είναι ανάγκη να έχεις μπλοκ. Θα πληρωθείς με ΑΕΔ και απ'όσο ξέρω δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
Εσύ τι νομίζεις, η άποψη μιας υπαλλήλου υπερισχύει του νόμου;
Παράθεση από: ioannis00 στις Ιανουαρίου 23, 2013, 03:41:18 pmΕσύ τι νομίζεις, η άποψη μιας υπαλλήλου υπερισχύει του νόμου;στην Ελλάδα ναι. Όλοι ξέρουμε ότι οι υπάλληλοι κανουν κουμάντο! Άντε μετά ναβρεις το δίκιο σου και να ψάχνεσαι με τους νόμους