*

Αποστολέας Θέμα: Ίδρυμα Νεολαίας και Διά  (Αναγνώστηκε 60635 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος herseys

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ίδρυμα Νεολαίας και Διά
« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 03:39:58 pm »
Μόλις βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα  και πρακτικά επιτροπών για υπεύθυνους οργάνωσης και  υπεύθυνους εκπαίδευσης  και διασφάλισης ποιότητας  Κ.Δ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:25 »

Αποσυνδεδεμένος metaksenia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 03:55:05 pm »
Τί αποτελέσματα είναι αυτά βρε παιδιά;; :o Ό,τι να 'ναι! Μου έχουν βάλει καλή γνώση αγγλικών ενώ έχω άριστη...Τί πάει να πει "μη ηλεγμένες αιτήσεις" και "αιτήσεις χωρίς φάκελο"; Ποιός ο λόγος να ανακοινώσουν αυτούς τους πίνακες;

Αποσυνδεδεμένος synekatbo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιανουαρίου 31, 2013, 05:08:06 pm »
Τί αποτελέσματα είναι αυτά βρε παιδιά;; :o Ό,τι να 'ναι! Μου έχουν βάλει καλή γνώση αγγλικών ενώ έχω άριστη...Τί πάει να πει "μη ηλεγμένες αιτήσεις" και "αιτήσεις χωρίς φάκελο"; Ποιός ο λόγος να ανακοινώσουν αυτούς τους πίνακες;

Πράγματι πρώτη φορά βγάζουν έτσι αποτελέσματα. Εγώ δήλωσα άλλη περιφέρεια και αναμένω, αλλά πιο σωστό θα ήταν να τα έβγαζαν όλα μαζί και χωρίς λάθη.

Αποσυνδεδεμένος herseys

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 10:25:57 am »

Πράγματι πρώτη φορά βγάζουν έτσι αποτελέσματα. Εγώ δήλωσα άλλη περιφέρεια και αναμένω, αλλά πιο σωστό θα ήταν να τα έβγαζαν όλα μαζί και χωρίς λάθη.

Με το ΙΝΕ πρεπει να εχεις φαντασια για να σκεφτεις τι συμβαινει. Λοιπον εγώ αυτό που υποθετω είναι ότι επειδή οι θέσεις αφορούν αρκετούς δήμους, και άλλος δήμος έχει λίγες αιτήσεις και άλλοι δήμοι πολλές και είναι δύσκολο να τις ελέγξουν γρήγορα, βγαζουν τα αποτελεσματα σταδιακά, ωστε να ολοκληρώνεται η διαδικασία σε κάθε δήμο ξεχωριστα και να μπορουν να ξεκινησουν πιο γρηγορα τα προγραμμματα. Αν περιμενε πχ η Σαμος που έχει 10 άτομα, τα αποτελέσματα Αθηνων και Θεσ/κης για να αρχίσει προγράμματα , σώθηκε... μη ελεγμένες θεωρώ ότι είναι αιτήσεις που αντί  δικαιολογητικών έστειλαν Υ/Δ ότι θα καταθεσουν στο μέλλον τα χαρτια, τους τηλεφωνησαν να τα στειλουν και τα περιμενουν για να ελεγχθει ο φακελος, και αιτήσεις χωρίς φακέλους είναι απορριφθείσες αιτήσεις που δεν έστειλαν δικαιολογητικα... Στην αναμονή λοιπόν ... 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:25 »

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 03:31:33 pm »
Με μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην εκπαίδευση ενηλίκων και μου μέτρησαν 0 μόρια αντί 25.Πότε είναι οι ενστάσεις;
Επίσης στον δήμο Μεταμόρφωσης όλοι έχουν 0 μόρια;;Θα βγάλουν συμπληρωματική προκήρυξη βρε παιδιά;Και δήμος Ηλιούπολης κανένας δεν υπάρχει.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2013, 04:01:12 pm από ermionoula »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 09:16:00 pm »
Καλησπέρα σε όλους. Είδα τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 602/17/35477 / 03-12-2012 για την επιλογή "Υπευθύνων Εκπαίδευσης , Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης Κέντρων Δια
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 20, 2013, 09:18:24 pm από metaksenia »

Αποσυνδεδεμένος Άστρο

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 09:44:21 pm »
Καλησπέρα σε όλους. Είδα τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 602/17/35477 / 03-12-2012 για την επιλογή "Υπευθύνων Εκπαίδευσης , Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης Κέντρων Δια
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος herseys

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 12:48:25 pm »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 01:23:36 pm »
βρε παδιια μπορει να ειναι το ονομα του και στους εκπαιδευτες !! αφου δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα...(η μηπως βγηκαν και δεν το ξερω εγω?)

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 01:31:01 pm »
herseys δεν έχω λόγο να κάνω ένσταση στη συγκεκριμένη προκύρηξη διότι πολύ απλά δεν υπέβαλλα αίτηση γι’αυτήν. Να «φάω» τη θέση κάποιου δεν υπήρχε περίπτωση διότι και στους προσωρινούς πίνακες και στους οριστικούς με έχουν χωρίς δικαιολογητικά και με λάθος μόρια. Και εννοείται ότι δεν έκανα ένσταση  όταν  βγήκαν οι προσωρινοί αφού δε με αφορούσε η συγκεκριμένη πρόσκληση.

Ο Άστρο έχει δίκιο εν μέρει. Τηλεφώνησα το πρωί, τους ανέφερα το πρόβλημα και την ανησυχία μου μήπως μπέρδεψαν την αίτηση μου στο σύστημα. Μου είπαν ότι η αίτηση μου για τους εκπαιδευτές  (για τους οποίους δε βγήκαν ακόμη τα αποτελέσματα) φαίνεται κανονικά στο σύστημα, οτι δεν έχει  μπερδευτεί και ότι απλά- για κάποιο λόγο που δε γνωρίζουν- φαίνομαι και στους υπεύθυνους οργάνωσης. Και δε χρειάζεται να κάνω κάτι.

Ένσταση θα κάνω αν χρειαστεί για τους υπεύθυνους εκπαίδευσης και μόνο.

Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις σαν κι εμένα διότι στο δήμο που με έβαλαν υπάρχουν κάπου 8 αιτήσεις χωρίς δικαιολογητικά στους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ πίνακες. Ε δεν μπορεί και η 8 να βρέθηκαν εκτός (χωρίς δικαιολογητικά) και να μην έκαναν ένσταση. Άρα μάλλον δεν τους αφορούσε η συγκεκριμένη πρόσκληση.

Για να μην παρεξηγηθώ να ξανατονίσω ότι η ανησυχία μου ήταν μήπως με έβγαλαν από τους εκπαιδευτές και με πέρασαν στους υπεύθυνους οργάνωσης , απορρίπτοντας με κιόλας  :o.

Catwoman όχι δε βγήκαν ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 21, 2013, 06:13:01 pm »
οπως καταλαβαινω μπαχαλο η κατασταση και παλι!

Αποσυνδεδεμένος Άστρο

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 25, 2013, 12:03:11 pm »
Γνωρίζει κάποιος πόση είναι η αμοιβή των υπευθύνων αργάνωσης στα ΚΔ
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουαρίου 25, 2013, 09:13:40 pm »
Δες στο άλλο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 25, 2013, 11:12:22 am »
συνάδελφοι φέτος 1η φορα ήταν που δεν έκανα καν τα χαρτιά μου για το ίδρυμα νεολαίας , αν και έχω εργαστεί στο παρελθόν κ ήταν υπέροχη εμπειρία! ωστόσο, όλοι εσείς που τα κάνατε έχετε αναλογιστεί πόσα θα πληρώσετε για έναρξη στο τεβε???? από οτι υπολογίζω πχ για το προγραμμα οδυσσεας π έχω εργαστει παλιότερα, θα πρεπει να κάνετε έναρξη για 3 μήνες δουλειας το πολύ, να χάσετε όλα τα μόρια ανεργίας και αφαιρώντας τα χρήματα για έναρξη και τα λοιπά, (αν οι βενζίνες είναι πληρωμένες) θα χετε όφελος το πολύ κανα 500ρικο... εκτός, αν εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά... ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)