0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα και πρακτικά επιτροπών για υπεύθυνους οργάνωσης και υπεύθυνους εκπαίδευσης και διασφάλισης ποιότητας Κ.Δ.
Τί αποτελέσματα είναι αυτά βρε παιδιά;; Ό,τι να 'ναι! Μου έχουν βάλει καλή γνώση αγγλικών ενώ έχω άριστη...Τί πάει να πει "μη ηλεγμένες αιτήσεις" και "αιτήσεις χωρίς φάκελο"; Ποιός ο λόγος να ανακοινώσουν αυτούς τους πίνακες;
Παράθεση από: metaksenia στις Ιανουαρίου 31, 2013, 03:55:05 pmΤί αποτελέσματα είναι αυτά βρε παιδιά;; Ό,τι να 'ναι! Μου έχουν βάλει καλή γνώση αγγλικών ενώ έχω άριστη...Τί πάει να πει "μη ηλεγμένες αιτήσεις" και "αιτήσεις χωρίς φάκελο"; Ποιός ο λόγος να ανακοινώσουν αυτούς τους πίνακες;Πράγματι πρώτη φορά βγάζουν έτσι αποτελέσματα. Εγώ δήλωσα άλλη περιφέρεια και αναμένω, αλλά πιο σωστό θα ήταν να τα έβγαζαν όλα μαζί και χωρίς λάθη.
Καλησπέρα σε όλους. Είδα τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 602/17/35477 / 03-12-2012 για την επιλογή "Υπευθύνων Εκπαίδευσης , Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης Κέντρων Δια
Παράθεση από: metaksenia στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 09:16:00 pmΚαλησπέρα σε όλους. Είδα τα ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 602/17/35477 / 03-12-2012 για την επιλογή "Υπευθύνων Εκπαίδευσης , Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης Κέντρων Δια