*

Αποστολέας Θέμα: Εχασε τα λόγια της η Αννούλα... Τελειωμό δεν έχουν τα "κατορθώματά" της!  (Αναγνώστηκε 40253 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

Κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές! – Ανάμεσά τους και η Ά. Διαμαντοπούλου

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122052&catid=9
Γιατί;;; Δε θέλει να περάσει από αξιολόγηση;  :-[
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Μήπως θέλει να έχει θέση σε μια κυβέρνηση των "αρίστων";Το να μην θεωρείται χρωματισμένη εξυπηρετεί νομίζω το σχέδιο της.

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ

Κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές! – Ανάμεσά τους και η Ά. Διαμαντοπούλου

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122052&catid=9
Γιατί;;; Δε θέλει να περάσει από αξιολόγηση;  :-[

Ευτυχως θα ξεχωρισει η ψειρα απο τον γιακα...
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Όλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό  :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
Όλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό  :)
Αυτο το λες και στον ευατο σου σχετικα με τον Προεδρο Αντωνη; ;D
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτο το λες και στον ευατο σου σχετικα με τον Προεδρο Αντωνη; ;D

Μακρυά από μένα ο δικομματισμός της αστικής ολιγαργίας.. τουλάχιστον έχω καθαρή συνείδηση και.. δεν έκοβα ποτέ το χέρι μου μετά από εκλογές  :)
Απλά για να προλάβω αντιδράσεις περί επόμενου "εθνοσωτήρα"  ;)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ

εγώ πάντως και το λέω ευθέως πλέον, σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή Χρυσή Αυγή. Οι υπόλοιποι μου είναι παγερά αδιάφοροι!  >:(
( αν ήταν η Κανέλλη πρόεδρος στο ΚΚΕ βέβαια θα την έριχνα άνετα και χαλαρά απο εκεί την ψήφο μου...με την Αλέκα όμως....ούτε με σφαίρες)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

εγώ πάντως και το λέω ευθέως πλέον, σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή Χρυσή Αυγή. Οι υπόλοιποι μου είναι παγερά αδιάφοροι!  >:(
( αν ήταν η Κανέλλη πρόεδρος στο ΚΚΕ βέβαια θα την έριχνα άνετα και χαλαρά απο εκεί την ψήφο μου...με την Αλέκα όμως....ούτε με σφαίρες)

Οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, κανονικά θα έπρεπε να είναι απαγορευμένες, διότι πρόκειται για τρομοκρατικές και δολοφονικές ομάδες.-
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ενώ τα "δημοκρατικά" οργανωμένα κεντροδεξιοαριστερά κόμματα δεν είναι θές να μου πεις; Και το παρακράτος που έδινε ξύλο προχθές ποιός το θρέφει τόσα χρόνια; Με κονδύλια του κρατικού κορβανά συντηρείται.....

καλύτερα να μην σκεφτόμαστε με ταμπέλες Landau - !!!!!!  Δεν πιστεύω πια σε εθνοσωτήρες ή μάννα εξ ουρανού! Εδώ που έφτασαν τα πράγματα πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι θα γίνουμε! 
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
bitch είσαι μορφωμένη και καταλαβαίνεις τι λέω. Μην μπλέκεις όμως πολιτικά κόμματα (που αν θες τη γνώμη μου, θα έπρεπε να αυτοκαταργηθούν για να δημιουργηθεί κάτι πιο καθαρό στο μέλλον) με δολοφονικές ομάδες σαν τη Χ.Α. Μάλλον δεν έχεις ακούσει για την πλούσια δράση τους.. από το να σε σταματούν στο δρόμο και να σε αναγκάζουν να τους πεις τον εθνικό ύμνο (αλλιώς θα καταλήξεις στο νοσοκομείο) μέχρι να κάνουν επιδρομές - δήθεν να μοιράσουν φυλλάδια - και δολοφονικές επιθέσεις με μαχαίρια σε παν/μια (όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε έναν γνωστό μου, συνάδελφο μεταπτυχιακό τότε, επειδή έτυχε να περνάει δίπλα τους και είχε την ατυχία να έχει μακρυά μαλλιά).
Μην ακούω λοιπόν για ταμπέλες και λοιπά.. εδώ μιλάμε για δολοφόνους! Και η μοναδική τους θέση σε μια κοινωνία είναι  6 feet under.
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
bitch, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Landau. Oι τύποι είναι επικίνδυνοι και το έχουν αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια θεωρώντας λογική κάθε εκτροπή από τη δημοκρατία και τον πολιτισμό.
Επειδή οι υπόλοιποι δεν λειτουργούν πλέον σωστά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιβραβεύσεις κάτι που λειτουργεί εκ προοιμίου λανθασμένα. Διάλεξε ό,τι άλλο θέλεις.

Και για να μην πολυλογώ, γιατί δεν είναι και το θέμα μας αυτό, διάβασε και ένα πρόσφατο σχετικό άρθρο του Στάθη.
http://www.enikos.gr/stathis/13592,Xrysh_(se_30_argyria)_Aygh.html
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, κανονικά θα έπρεπε να είναι απαγορευμένες, διότι πρόκειται για τρομοκρατικές και δολοφονικές ομάδες.-
++++++++++++++++++++++++++++++++
Συμφωνώ 100%!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
παιδιά , καταλαβαίνω τι λέτε και φυσικά τα έχω ακούσει κι εγώ. Όμως κάπως πρέπει να απαντήσουμε σε όσους με πρόφαση και επίφαση τη δημοκρατία και την προάσπισή της έχουν φερθεί πιο χουντικά απ΄τους χουντικούς και πιο ναζιστικά από τα SS. Δεν ξέρω ειλικρινά τι είναι χειρότερο - να σου βγάλει ένας μαχαίρι και να σου ζητά να πεις τον Εθνικό Ύμνο ή να σου ζητάει να ζήσεις με 300 ευρώ χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να είσαι και 80 χρονών άνθρωπος.

Ναι, θεωρητικά έχετε δίκιο. Επι΄του πρακτέου όμως νομίζω πως ως πολίτες οφείλουμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά και εν πολλοίς πονηρά μπας και ξεκουνηθεί και ξυπνήσει από τον ύπνο του δικαίου τον οποίο απολαμβάνει το υγιές κομμάτι ( αν υπάρχει ) του πολιτικού σκηνικού. Αν χρειασθεί η παρουσία της ΧΑ ή όποιου άλλου για να γίνει αυτό ...εγένετω!!

Πραγματικά, δεν το λέω ελαφρά τη καρδία ( κάθε άλλο, το λέω μετά λόγου γνώσεως) τα πολιτικά κόμματα ( ΄ολα ανεξαιρέτως ) έχουν αποδειχθεί πολύ λίγα για να εμπνεύσουν και να ποδηγετήσουν τον φοβισμένο μας λαό. Χρειάζεται κάτι δραστικό για να ξυπνήσουμε όλοι επιτέλους....ever heard of reverse-psychology?  ;)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Για να ξυπνήσουμε, χρειαζόμαστε επανάσταση και όχι μια ακόμα χούντα  ;)

Τέλος πάντων, είπαμε πολλά εκτός θέματος (το καλύτερο για μένα ήταν το άρθρο του Στάθη, πάντα εύστοχος και αληθινός).

Κανένα νέο από την υπουργό της καρδιάς μας (και άλλων οργάνων του σώματός μας);
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473