0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές! – Ανάμεσά τους και η Ά. Διαμαντοπούλουhttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122052&catid=9
Παράθεση από: Damien στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 12:57:59 pmΚορυφαίοι στο ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να μην είναι καν υποψήφιοι βουλευτές! – Ανάμεσά τους και η Ά. Διαμαντοπούλουhttp://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122052&catid=9Γιατί;;; Δε θέλει να περάσει από αξιολόγηση;
Όλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 03:19:10 pmΌλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό Αυτο το λες και στον ευατο σου σχετικα με τον Προεδρο Αντωνη;
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 03:19:10 pmΌλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό εγώ πάντως και το λέω ευθέως πλέον, σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή Χρυσή Αυγή. Οι υπόλοιποι μου είναι παγερά αδιάφοροι! ( αν ήταν η Κανέλλη πρόεδρος στο ΚΚΕ βέβαια θα την έριχνα άνετα και χαλαρά απο εκεί την ψήφο μου...με την Αλέκα όμως....ούτε με σφαίρες)
Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 05:25:39 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 03:19:10 pmΌλοι όσοι χαίρεστε (κι εγώ μαζί σας) που ίσως δεν βάλει ξανά υποψηφιότητα η ΑΔ στις επόμενες εκλογές, δεν πιστεύω να ρίξετε την ψήφο σας στο (μ)πα(τ)σοκ (ή στον άλλο σωτήρα τον Αντωνάκη), ε; Αλλιώς τσάμπα φωνάζουμε τόσο καιρό εγώ πάντως και το λέω ευθέως πλέον, σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή Χρυσή Αυγή. Οι υπόλοιποι μου είναι παγερά αδιάφοροι! ( αν ήταν η Κανέλλη πρόεδρος στο ΚΚΕ βέβαια θα την έριχνα άνετα και χαλαρά απο εκεί την ψήφο μου...με την Αλέκα όμως....ούτε με σφαίρες)Οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, κανονικά θα έπρεπε να είναι απαγορευμένες, διότι πρόκειται για τρομοκρατικές και δολοφονικές ομάδες.-