0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν μας περιμενει μια νέα "ναζιστική" γερμανία όπως λέει η apri πάντως η σημερινή "δημοκρατική" ελλάδα δεν αντέχεται!
Δεν μιλησα για αποχη ή λευκο αλλα για ελευθερια ,δεν ανηκω πουθενα ,στον εαυτο μου , στη τυχη μου ή στο θεο και οχι φυσικα σε κομματοσκυλα και αρχηγους ''κωλοτουμπες''.Πολυφωνια στη βουλη με ψηφο και χωρις ''ν'ανηκω ''.
Παράθεση από: bitch στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 08:12:45 pmΔεν ξέρω αν μας περιμενει μια νέα "ναζιστική" γερμανία όπως λέει η apri πάντως η σημερινή "δημοκρατική" ελλάδα δεν αντέχεται!Δεν ξέρω τι μας περιμένει ακριβώς. Συμφωνώ μαζί σου ότι και η δημοκρατία ως θεσμός περνά κρίση και τα πολιτικοικονομικά συστήματα που έχουμε δει μέχρι τώρα εξελίχθηκαν προβληματικά, παρά τα όποια θετικά στοιχεία μπορεί να είχε το καθένα.Η κοινωνία και οι πολιτικές του 20ου αιώνα έχουν καταρρεύσει και το διάστημα που θα ακολουθήσει, το κύμα των αλλαγών θα σαρώσει ό,τι έχει απομείνει από αυτά που ξέραμε. Μπορεί να ξεπηδήσει κάτι εντελώς καινούργιο ή μια βελτιωμένη εκδοχή των προγενέστερων.Για εμένα όμως είναι θέμα ηθικό να μην υποστηρίξω όποιον παρεκκλίνει από κάθε έννοια ανθρωπισμού ή συμβάλλει με τις πράξεις του σε κάτι τέτοιο. Γιατί τα λάθη πάντα πληρώνονται ανεξαρτήτως προθέσεων.Γι' αυτό σου λέω ότι θέλει προσοχή το θέμα.
θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου. Όμως ο ανθρωπισμός ειναι μια ευρεία έννοια - περιλαμβάνει και τον σεβασμό στην πατρίδα και η πατρίδα βάλλεται πανταχόθεν σήμερα. Για μένα - αυτή τη δεδομένη στιγμή - έχει μεγαλύτερη δύναμη ένας λόγος που προτάσσει την πατρίδα και την εθνική αξιοπρέπεια απέναντι σε όσους θέλουν να την επιβουλευτούν, παρά ένας "ανθρωπιστικός " γενικότερα λόγος που θέλει να βγάλει την πατρίδα απο΄το ένα μπλοκ και να την περάσει στο ακριβώς απέναντι. Και δεν έχει να κάνει - στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον - με φυλετική κάθαρση ή ανωτερότητα, έχει να κάνει με το πολύ απλό -έως απλοΪκό γεγονός - ότι επιθυμώ να μην εξαρτώμαι από κανέναν εξωτερικό παράγοντα, να μη δουλεύω για να κερδίζουν ξένα κέντρα ύποπτης προέλευσης, να μην εκτελώ διαταγές μιας οικονομικής ελίτ. Θέλω πραγματικά τα γηρατειά να ειναι περήφανα, πραγματικά η εκπ/ση να είναι ελληνοκεντρική, πραγματικά η ιατρική περίθαλψη να παρέχεται δωρεάν κλπ κλπ και νιώθω ότι όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν με τα υπάρχοντα κόμματα ( ανεξάρτητα πόσο δεξιά ή άριστερά βρίσκονται). Δεν ξέρω αν η λύση είναι το κομμα εθνικής ενότητας ή η ΧΑ ( ενδεχομένως και να μην είναι ) αλλά στα δικά μου μάτια φαντάζουν ελκυστικότερες λύσεις απο΄τις υπόλοιπες εναλλακτικές - με το κόμμα εθνικής ενότητας να υπερτερεί ελαφρώς της ΧΑ. Σε κάθε περίπτωση το αδιέξοδο της "δημοκρατίας" είναι μεγάλο. Δεν ξέρω εσείς τι κουβέντες κάνετε, οι δικές μου προσλαμβάνουσες πάντως κινούνται στο " καλύτερα χούντα" " ο βασιλιάς έφαγε λιγότερα" "να επέμβει ο στρατός" και άλλα τέτοια ωραία... Η περιρρέουσα δε ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική.
bitch νιώθεις καλύτερα να ρίξεις δηλαδή την ψήφο σου στους τραμπούκους χρυσαυγίτες πάρα ας πούμε στους οικολόγους?
Εγώ θα πρότεινα να σβηστούν εντελώς τα τελευταία posts περί Χρυσής Αυγής, γιατί μας διαβάζουν και παιδάκια και το συγκεκριμένο forum δε νομίζω ότι αποτελεί χώρο προπαγάνδας και μάλιστα φασιστικής.
Για να ξυπνήσουμε, χρειαζόμαστε επανάσταση και όχι μια ακόμα χούντα
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 06:48:10 pmΓια να ξυπνήσουμε, χρειαζόμαστε επανάσταση και όχι μια ακόμα χούντα Για να κάνουμε επανάσταση πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε!
Παράθεση από: jak_13 στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 11:00:32 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 06:48:10 pmΓια να ξυπνήσουμε, χρειαζόμαστε επανάσταση και όχι μια ακόμα χούντα Για να κάνουμε επανάσταση πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε! Ναι, αν δούμε την επανάσταση στον ύπνο μας...