0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μου επιτρέψεις συνάδελφε να επισημάνω ότι εκφράσεις όπως "συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών", "πλειοψηφία των Ελλήνων" και "εντυπωσιακά μεγάλο χρονικό διάστημα", είναι υπερβολικές και πέρα από κάθε πραγματικότητα. Μπορούμε εξ`άλλου εύκολα να ανατρέξουμε στις δημοσκοπήσεις του εντυπωσιακά μεγάλου χρονικού διαστήματος για να δούμε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.Προσωπικά διαφωνώ και με τη λέξη "αβάντα". Μπορεί να είναι καλό στέλεχος για το ΠΑΣΟΚ, για υπουργός παιδείας όμως...
Θα συμφωνήσω σχετικά με το ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής η θητεία του εν λόγω ατόμου, ΟΜΩΣΗ λέξη "αβάντα" είναι η πλέον πρόσφορη για να περιγράψουμε αυτό που έγινε: Η εν λόγω Υπουργός αφέθηκε να "αλωνίσει" επικοινωνιακά, ανέτρεψε πλήρως το εργασιακό καθεστώς των εκπαιδευτικών, και συνθηματολόγησε εναντίον τους. Ας συγκρίνουμε την "μούγκα" του κλάδου απέναντι σε όλα αυτά, με το 1 πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ανά εβδομάδα επί Γιαννάκου ( στο οποίο συμμετείχε η ΟΛΜΕ), και νομίζω ότι η λέξη "αβάντα" αιτιολογείται πλήρως.
Θα μου επιτρέψετε συνάδελφοι να επισημάνω- θυμίσω ότι η κ. Διαμαντοπούλου είχε την τύχη να λάβει ως Υπουργός την "αβάντα" της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών κάθε βαθμίδος ( αλλά όχι μόνον: Η "αβάντα" αυτή, προερχόταν ΚΑΙ από την πλειοψηφία των Ελλήνων κατά τη γνώμη μου).
Και για να το πω "έξω από τα δόντια": Η πλειοψηφία των Ελλήνων, εμπιστευόταν και εκτιμούσε οπιονδήποτε και οτιδήποτε προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ "με κλειστά τα μάτια".
1) Η πλειοψηφία των Ελλήνων, εμπιστευόταν και εκτιμούσε το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του, και γι' αυτό ακριβώς το ΠΑΣΟΚ εκλεγόταν σχεδόν ανελλιπώς,4)