0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα η λογική του "υπάρχουν και χειρότερα" μας έφερε εδώ...Ούτε εγώ έχω καμία όρεξη για αύριο...Να κάνω τί με 430Ευρώ λιγότερα...Μάθημα;;Πώς;;;Και αυτά τα συγκινητικά και δακρύβρεκτα περι μαθητών κλπ,κλπ έχω βαρεθεί να τα ακούω...διότι είμαι και εγώ άνθρωπος με οικογένεια, παιδί και ανάγκες που δε βγαίνουν πια...Δεν είμαι φιλάνθρωπικό ίδρυμα, αλλά επαγγελματίας της εκπαίδευσης, κακοπληρωμένος και απαξιωμένος!
Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω όρεξη να πάω σχολείο.Ίσα ίσα μόνο εκείνες τις ώρες ξεχνιέμαι.Απο τις 2 και μετά όμως όλα γινονται δύσκολα.Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν αξίζει όλο αυτό τις δοκιμασίες που περνά η οικογένειά μου κι εγώ.Πρέπει να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής σάυτή τη ζωή.Εγώ αισθάνομαι έναν συναισθηματικό βιασμό χωρίς υπερβολές.
Παράθεση από: boldboy στις Ιανουαρίου 08, 2012, 08:51:55 pmΜα η λογική του "υπάρχουν και χειρότερα" μας έφερε εδώ...Ούτε εγώ έχω καμία όρεξη για αύριο...Να κάνω τί με 430Ευρώ λιγότερα...Μάθημα;;Πώς;;;Και αυτά τα συγκινητικά και δακρύβρεκτα περι μαθητών κλπ,κλπ έχω βαρεθεί να τα ακούω...διότι είμαι και εγώ άνθρωπος με οικογένεια, παιδί και ανάγκες που δε βγαίνουν πια...Δεν είμαι φιλάνθρωπικό ίδρυμα, αλλά επαγγελματίας της εκπαίδευσης, κακοπληρωμένος και απαξιωμένος!Tωρα καταλαβαινεις τα περι "λειτουργου" μεσης εκπαιδευσης...
Ποιοί λειτουργοί;Οι λειτουργοι πληρώνονται με ειδικά μισθολόγια...
Θυμαμαι πως φιλη μου σε νησι μου ελεγε πως το Σεπτεμβριο τοποθετηθηκε νεοδιοριστη συναδελφος στο σχολειο της και μετα απο λιγες μερες τα παρατησε και σηκωθηκε και εφυγε.