0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Ιανουαρίου 08, 2012, 09:03:19 pmΘυμαμαι πως φιλη μου σε νησι μου ελεγε πως το Σεπτεμβριο τοποθετηθηκε νεοδιοριστη συναδελφος στο σχολειο της και μετα απο λιγες μερες τα παρατησε και σηκωθηκε και εφυγε.Στις γιορτές μου είπαν για παρόμοια περίπτωση δασκάλας διοριστέας σε νησί...Σκέπτεται αν θα αποδεχθεί...Και κάτι άλλο...Εγώ που δουλέυω και σπίτι τα απογεύματα-βράδυα παίρνω τα ίδια με τον άλλο ΔΥ που μετά τις 16:00 πάει σπίτι και τα ξύνει;;;Αλλά ξέχασα, είμαι λειτουργός=φιλανθρωπικό ίδρυμα...
Θυμαμαι πως φιλη μου σε νησι μου ελεγε πως το Σεπτεμβριο τοποθετηθηκε νεοδιοριστη συναδελφος στο σχολειο της και μετα απο λιγες μερες τα παρατησε και σηκωθηκε και εφυγε.
Φύγαμε από την οικογένειά μας και το σπίτι μας και γυρίσαμε μόνοι στο έρημο νησί της παραμεθορίου. Και αύριο θα δούμε και τα μούτρα του αυταρχικότατου και πιο κομπλεξικού Διευθυντή που είχα ποτέ. Και σε λίγο θα δω στο μισθό μου 350 Ευρώ δεκαπενθήμερο.Χάλια χάλια χάλια.Κατάθλιψη σκέτη. Απερίγραπτα συναισθήματα.
Και που να δεις τον δικό μου διευθυντή που δεν θέλει καν να μας ακούει να λέμε ότι μας λύπει το σπίτι μας και ο τόπος μας.Μας θεωρεί αχάριστους γιατί λέει το νησί του μας ταϊζει και ας μας κλέβουν με κάθε ευκαιρία στο ωραίο τους νησί π.χ αγοράζουμε 350 γραμμάρια ψωμί με 1,10 ευρώ,νοικιάζουμε ένα υγρό δωμάτιο με 350 ευρώ εμείς οι αχάριστοι.