0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dina, δυστυχώς δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου! Έρχονται άσχημες μέρες για μας! Μέρες;;; Τρόπος του λέγειν! Άσχημα χρόνια!!!Εγώ πιστεύω πως του χρόνου κανένας αναπληρωτής δε θα μπει σε σχολείο! Θα είμαστε όλοι μας άνεργοι! Σκασίλα που είχε η τρόικα να μάθουν τα ελληνόπουλα ελληνική γλώσσα! Θα απολυθούν και 30.000 περίπου μόνιμοι. Εγώ είμαι στν κορυφή του πίνακα των αναπληρωτών, μετά τις ειδικές κατηγορίες και το έχω σίγουρο στο μυαλό μου πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά που μπαίνω σε τάξη!!!
Καλημέρα ! Που είδες περί μείωση αναπληρωτών dina; Πρακτικά φαίνεται αρκετά δύσκολο, αν γίνουν όμως θα αφορά όλες τις ειδικότητες φαντάζομαι. Τώρα πως είναι αυτό δυνατόν...
Παράθεση από: fotini18 στις Φεβρουαρίου 04, 2012, 10:55:18 pmDina, δυστυχώς δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου! Έρχονται άσχημες μέρες για μας! Μέρες;;; Τρόπος του λέγειν! Άσχημα χρόνια!!!Εγώ πιστεύω πως του χρόνου κανένας αναπληρωτής δε θα μπει σε σχολείο! Θα είμαστε όλοι μας άνεργοι! Σκασίλα που είχε η τρόικα να μάθουν τα ελληνόπουλα ελληνική γλώσσα! Θα απολυθούν και 30.000 περίπου μόνιμοι. Εγώ είμαι στν κορυφή του πίνακα των αναπληρωτών, μετά τις ειδικές κατηγορίες και το έχω σίγουρο στο μυαλό μου πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά που μπαίνω σε τάξη!!! Παντελώς, αβάσιμη θέση.