*

Αποστολέας Θέμα: Εσείς τι έχετε πάθει με το νέο μισθολόγιο;  (Αναγνώστηκε 77559 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Εσείς τι έχετε πάθει με το νέο μισθολόγιο;
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 05:53:41 pm »
Εγω με το νεο μισθολογιο, για 5 ημερες εχασα βαθμο!!  1 Νοεμβρη αρχισε να ισχυει και 6 Νοεμβρη εκλεινα τα 3 χρονια!  Τωρα ειμαι ΣΤ και θα ειμαι εκει μεχρι να ξαναγινουν οι κρισεις-αξιολογησεις! Ετσι μου ειπε ο προισταμενος της Α/θμιας!! Με τις αναδρομικες κρατησεις απο Φεβρουαριο μεχρι Ιουλιο κατεβαινει ο μισθος στα 630 ,απο 762!! Και ρωταω ,ποσα λεφτα θα κερδισουν στην πλατη μας αυτοι που δεν αναγνωριζουν τον πλεοναζον χρονο προυπηρεσιας μας; Για να μη σχολιασω οτι ζουσαμε σε μια οφθαλμαπατη οτι εμεις οι εκπαιδευτικοι δε θα πληγουμε απο το νεο μισθολογιο, αλλα τωρα που οι νεοι κυριως εκπαιδευτικοι αμοιβονται με μισθους πεινας εχουμε μεινει με το στομα ανοιχτο! Και φυσικα θαυμαζω τους ενωμενους κλαδους που φωναζουν για το φτωχολογιο και λυπαμαι αφανταστα που συναδελφοι του δικου μας κλαδου(που μεταξυ μας δεν ειχαν και τοσο μεγαλες μειωσεις) λενε.....''Με τοσα λιγα χρονια προυπηρεσιας καλα σου ειναι και αυτα που παιρνεις''!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:49 »

Αποσυνδεδεμένος cyanesky

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Ανεβάστε τα πανιά, κατεβάστε τα κουπιά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:07:46 pm »
Δεν ξερω τι πρεπει να γινει...να απεργησουμε? να παραιτηθουμε μαζικα? Γιατι οχι? Πραγματικα δεν ξερω. Αρχιζω ομως να θυμωνω οχι μονο με τους πολιτικους αλλα και με τους αφ υψηλου συνδικαλιστες μας οι οποιοι δεν μας ακουν απο τα χαμηλα. Μα τοτε τι τους θελουμε?

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:16:10 pm »
να κλεισουν τα σχολεια ναι!!!! χιλιες φορές!!!
διαβαζω τα παρακάτω και κλαιω!!!!
που θα βρω λεφτα να πληρωσω το ρευμα , τα χαρατσια της ΔΕΗ, το ΕΤΑΚ, το ταμειο αλληλεγγυης, το ψωμι τη βενζινα (1,79) και ο απατεωνας να χαιρεται την ελευθερια του και ικανοποιημενος που κατεστρεψε μια χωρα να διασκεδαζει

ναι να τα κλεισουμε τα σχολεια να διδαξουμε στα παιδια μας αξιοπρεπεια και αγωνιστικότητα
οχι να παιρνω 680 το μηνα να δινω 350 στις βενζίνες και να ζηταω απο τη συνταξη του πατερα μου για να φαω ενα κομματι ψωμι όταν δουλευω τοσες ωρες, πιο καλα σπιτι μου να μην εχω και τα εξοδα

σας παρακαλω διαβαστε αυτό που ακολουθεί.........

«Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, κατάστρεψε μία χώρα», τονίζει σε άρθρο της η NewEurope, προσθέτοντας ότι «θα απαιτηθούν δεκαετίες για να επιστρέψουν οι Έλληνες εκεί που ήταν».

Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης ότι κακώς παρουσιάστηκε η Ελλάδα ως …απατεώνας της ΕΕ, σε σχέση με το έλλειμμα, αφού δεν ήταν η μόνη χώρα που παρουσίασε αλλοιωμένα στοιχεία.

«Στα τέλη του 2009, η Ευρώπη και ο κόσμος ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα ήταν ένας απατεώνας, η οποία ουδέποτε έπαψε να παραποιεί τα οικονομικά της στοιχεία. Όμως πόσο ακριβές είναι αυτό;», αναρωτιέται η εφημερίδα και προσθέτει ότι «λόγω της κλιμακούμενης τότε διεθνούς οικονομικής κρίσης στην πλειοψηφία τους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις  έδιναν ανακριβή στοιχεία».

Η NewEurope υπογραμμίζει επίσης ότι από όλες τις χώρες που παρουσίασαν ψευδή στοιχεία, Ισπανία, Πορτογαλία, ακόμα και ΗΠΑ, «ήταν μόνο η Ελλάδα, αυτή που κατηγορήθηκε για παραποίηση στοιχείων και αναξιοπιστία και αυτό έγινε από την ίδια της τη κυβέρνηση».

Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης στις δηλώσεις περί «διεφθαρμένης χώρας» και «Τιτανικού», οι οποίες έστειλαν στα ύψη τα επιτόκια δανεισμού, και θέτει το ερώτημα: «Προς τι ο αυτοδιασυρμός; Γιατί κατηγορήθηκε η Ελλάδα για παραποίηση στοιχείων, για διαφθορά και για όλα τα άλλα από την ίδια της τη κυβέρνηση;  Γιατί φούσκωσε η ίδια το έλλειμμα στα τέλη του 2009;».

Το άρθρο καταλήγει αποδίδοντας ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου για τον οποίο αναφέρει ότι «παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί από Έλληνες και ξένους αξιωματούχους για την πραγματική κατάσταση, δημιούργησε προσδοκίες κι έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει».

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:18:58 pm από why »

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:37:41 pm »
που θα βρω λεφτα να πληρωσω το ρευμα , τα χαρατσια της ΔΕΗ, το ΕΤΑΚ, το ταμειο αλληλεγγυης, το ψωμι τη βενζινα (1,79) και ο απατεωνας να χαιρεται την ελευθερια του και ικανοποιημενος που κατεστρεψε μια χωρα να διασκεδαζει

ναι να τα κλεισουμε τα σχολεια να διδαξουμε στα παιδια μας αξιοπρεπεια και αγωνιστικότητα
οχι να παιρνω 680 το μηνα να δινω 350 στις βενζίνες και να ζηταω απο τη συνταξη του πατερα μου για να φαω ενα κομματι ψωμι όταν δουλευω τοσες ωρες, πιο καλα σπιτι μου να μην εχω και τα εξοδα

«Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, κατάστρεψε μία χώρα», τονίζει σε άρθρο της η NewEurope, προσθέτοντας ότι «θα απαιτηθούν δεκαετίες για να επιστρέψουν οι Έλληνες εκεί που ήταν».

Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης ότι κακώς παρουσιάστηκε η Ελλάδα ως …απατεώνας της ΕΕ, σε σχέση με το έλλειμμα, αφού δεν ήταν η μόνη χώρα που παρουσίασε αλλοιωμένα στοιχεία.

«Στα τέλη του 2009, η Ευρώπη και ο κόσμος ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα ήταν ένας απατεώνας, η οποία ουδέποτε έπαψε να παραποιεί τα οικονομικά της στοιχεία. Όμως πόσο ακριβές είναι αυτό;», αναρωτιέται η εφημερίδα και προσθέτει ότι «λόγω της κλιμακούμενης τότε διεθνούς οικονομικής κρίσης στην πλειοψηφία τους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις  έδιναν ανακριβή στοιχεία».

Η NewEurope υπογραμμίζει επίσης ότι από όλες τις χώρες που παρουσίασαν ψευδή στοιχεία, Ισπανία, Πορτογαλία, ακόμα και ΗΠΑ, «ήταν μόνο η Ελλάδα, αυτή που κατηγορήθηκε για παραποίηση στοιχείων και αναξιοπιστία και αυτό έγινε από την ίδια της τη κυβέρνηση».

Η εφημερίδα αναφέρεται επίσης στις δηλώσεις περί «διεφθαρμένης χώρας» και «Τιτανικού», οι οποίες έστειλαν στα ύψη τα επιτόκια δανεισμού, και θέτει το ερώτημα: «Προς τι ο αυτοδιασυρμός; Γιατί κατηγορήθηκε η Ελλάδα για παραποίηση στοιχείων, για διαφθορά και για όλα τα άλλα από την ίδια της τη κυβέρνηση;  Γιατί φούσκωσε η ίδια το έλλειμμα στα τέλη του 2009;».

Το άρθρο καταλήγει αποδίδοντας ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου για τον οποίο αναφέρει ότι «παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί από Έλληνες και ξένους αξιωματούχους για την πραγματική κατάσταση, δημιούργησε προσδοκίες κι έδωσε υποσχέσεις που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει».

Συνυπευθυνοι εναι και οι δυο.Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Και το εχουν αποδεχθει και οι ιδιοι για αυτο και βρισκονται μαζι στην εξουσια.
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:49 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:47:16 pm »
Αυτη τη στιγμη γιατροι και νοσηλευτες δημοσιου νοσοκομειου ,διαμαρτυρονται ενωμενοι για το νεο φτωχολογιο στο mega, εχουν ξεφτιλισει τον Ευθυμιου και τον Μητσοτακη....
''Να'ρχεστε στα δημοσια νοσοκομεια εσεις και το σοι σας''και ''ταχα το νεο μισθολογιο θα ευννοουσε τους χαμηλομισθους,ΨΕΥΤΕΣ'' και ''ο αγροτικος γιατρος που ειναι ηρωας ,καλειται να ζησει με 680 ευρω σε ακριτικα μερη'' τους λενε...φανταζεστε αντιστοιχες κινησεις και λογια εκπαιδευτικων και μαλιστα μονιμων πολλων ετων;
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ TOPIC.

Προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω τους παλαιούς συναδέλφους στο σχολείο μου για το έντονο πρόβλημα (μεγαλύτερες απώλειες, μετακομίσεις, μετακινήσεις και στην

Αποσυνδεδεμένος cyanesky

• Νέο μέλος
  • *
  • Ανεβάστε τα πανιά, κατεβάστε τα κουπιά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 06:48:32 pm »

Συνυπευθυνοι εναι και οι δυο.Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Και το εχουν αποδεχθει και οι ιδιοι για αυτο και βρισκονται μαζι στην εξουσια.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 07:41:28 pm »

Γι' αυτό διάβασε τι σκέφτηκαν αυτήν τη φορά για εσένα.
http://www.tsantiri.gr/politiki/apopinikopiite-i-chrisi-narkotikon.html

Και οι πρώτες αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κόμματα
http://www.iefimerida.gr/news/32992/%C2%AB%CF%8C%CF%87%CE%B9%C2%BB-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BD%CE%B4-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 07:51:54 pm »
Αυτη τη στιγμη γιατροι και νοσηλευτες δημοσιου νοσοκομειου ,διαμαρτυρονται ενωμενοι για το νεο φτωχολογιο στο mega, εχουν ξεφτιλισει τον Ευθυμιου και τον Μητσοτακη....
''Να'ρχεστε στα δημοσια νοσοκομεια εσεις και το σοι σας''και ''ταχα το νεο μισθολογιο θα ευννοουσε τους χαμηλομισθους,ΨΕΥΤΕΣ'' και ''ο αγροτικος γιατρος που ειναι ηρωας ,καλειται να ζησει με 680 ευρω σε ακριτικα μερη'' τους λενε...φανταζεστε αντιστοιχες κινησεις και λογια εκπαιδευτικων και μαλιστα μονιμων πολλων ετων;
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ TOPIC.

Προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω τους παλαιούς συναδέλφους στο σχολείο μου για το έντονο πρόβλημα (μεγαλύτερες απώλειες, μετακομίσεις, μετακινήσεις και στην

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 10:39:12 am »
Τι έπαθα με το νέο μισθολόγιο??   οτι έπαθε όλος ο κόσμος!!! μου περισσευουν 161

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 10:49:27 am »
Συνάδελφοι δεν υπάρχει άλλη λύση,απεργία διαρκείας.Θα μου πείτε πως θα ζήσουμε?Ούτως ή άλλως και τώρα δεν μπορούμε να ζήσουμε, και μάλλον με την αξιολόγηση και τις νέες συγχωνεύσεις,προετοιμάζουν και απολύσεις....Ή αυτοί ή εμείς...Όσο περνάει ο καιρός δεν βλέπω άλλη λύση....

Αποσυνδεδεμένος Purple84

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 09:21:51 pm »
Φοβάμαι και δεν ξέρω έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω οικογένεια.... Ήδη τώρα, αν πληρώνω κανονικά το δάνειο, μου περισσεύει το εκπληκτικό ποσό των 50 ευρώ τον μήνα για να τη βγάλουμε δύο άτομα (άνεργος σύζυγος)!!!!400 ευρώ είναι μόνο τα έξοδα επειδή είμαι μακρυά από το σπίτι μου,τουλάχιστον ας μας πάνε κοντά να μένει κάτι παραπάνω από τους μισθούς πείνας που μας δίνουν.Φυσικά για να μπορώ να ζήσω δεν πληρώνω πάντα το δάνειο και η τράπεζα ζει στον δικό της κόσμο εφόσον μείωσε τη δόση μόνο 30 ευρώ (λες και τόσο μειώθηκε ο μισθός μας).Πήγα στο σύλλογο δανειοληπτών,όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με δόσεις μπορεί να βρεθεί μία λύση,θα δείξει....

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 23, 2012, 12:44:51 am »
Φοβάμαι και δεν ξέρω έτσι όπως πάνε τα πράγματα αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω οικογένεια.... Ήδη τώρα, αν πληρώνω κανονικά το δάνειο, μου περισσεύει το εκπληκτικό ποσό των 50 ευρώ τον μήνα για να τη βγάλουμε δύο άτομα (άνεργος σύζυγος)!!!!400 ευρώ είναι μόνο τα έξοδα επειδή είμαι μακρυά από το σπίτι μου,τουλάχιστον ας μας πάνε κοντά να μένει κάτι παραπάνω από τους μισθούς πείνας που μας δίνουν.Φυσικά για να μπορώ να ζήσω δεν πληρώνω πάντα το δάνειο και η τράπεζα ζει στον δικό της κόσμο εφόσον μείωσε τη δόση μόνο 30 ευρώ (λες και τόσο μειώθηκε ο μισθός μας).Πήγα στο σύλλογο δανειοληπτών,όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με δόσεις μπορεί να βρεθεί μία λύση,θα δείξει....

Κι εμείς που κάναμε οικογένεια προ κρίσεως τι καταλάβαμε? Δε φτάνουν με τίποτα τα λεφτά το μήνα... Θα πάει η φασολάδα σύννεφο... :-X
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 23, 2012, 08:37:15 am »
Τι έπαθα με το νέο μισθολόγιο??   οτι έπαθε όλος ο κόσμος!!! μου περισσευουν 161

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 23, 2012, 10:25:41 am »
εγκεφαλικο!! αν πω, θα μιλησω απαλά!
οι προδοτες πρεπει να τους δικασουμε, γιατι ειμαστε ολοι τοσο αδρανείς; ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871