*

Αποστολέας Θέμα: Εσείς τι έχετε πάθει με το νέο μισθολόγιο;  (Αναγνώστηκε 77349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

albedo

• Επισκέπτης
Απ: Εσείς τι έχετε πάθει με το νέο μισθολόγιο;
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 09, 2012, 08:46:00 pm »
Αλλά έτσι είναι... όπως κάποιοι προχθές εγκωμιάζαν την Αννούλα και της αποδίδανε τα εύσημα για το ότι κατάφερε και έβαλε τάξη στο χάος και έσπασε αυγά... και έκοψε τις αποσπάσεις και κατήργησε τις αδικίες... έτσι... όταν θα έρθει η ώρα να φύγει και ο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:43:49 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Μαρτίου 09, 2012, 11:55:36 pm »
Προς το παρόν ο φασισμός περιορίζεται στον λαικισμό και τη διαστρέβλωση των λεγομένων του άλλου...

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #170 στις: Μαρτίου 10, 2012, 10:32:42 am »
Νισάφι ποιά με αυτόν τον "λαϊκισμό"!!! Όταν περιγράφεις τα κακώς κείμενα σε αποκαλούν "λαϊκιστή"... όταν προπηλακίζεις και αποδοκιμάζεις σε αποκαλούν "φασίστα"... Όταν σε ποδοπατούν όμως και δεν μιλάς σε αποκαλούν "ηλίθιο"...

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Μαρτίου 10, 2012, 11:14:31 am »
Φίλε μου,λυπάμαι,αλλά είσαι αδιόρθωτος.Αντί να ζητήσεις συγνώμη για τη διαστρέβλωση των λεγομένων των άλλων ή τουλάχιστον να βάλεις ένα τέρμα,αντίθετα επιλέγεις να αποσιωπήσεις εντελώς αυτό το σκέλος της απάντησης και να στρέψεις αλλού τη συζήτηση εκμεταλλευόμενος πάλι το θυμικό των αναγνωστών.Μα αυτό ακριβώς είναι λαικισμός!Ολοι είμαστε αγανακτισμένοι από την κατάσταση,αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον παροπλισμό της κοινής λογικής.Κι εγώ,όπως κι άλλοι συνάδελφοι,ασκήσαμε πιο βαθιά και ουσιαστική κριτική και γι΄αυτό το λόγο πολύ πιο σκληρή.Η αρχική σημασία του ¨κρίνω¨ήταν ¨διαχωρίζω,κοσκινίζω¨.Μόνο όταν μπορείς να διαχωρίζεις τα θετικά από τα αρνητικά δύνασαι να λάβεις μια καλά σταθμισμένη απόφαση και όχι όταν τα εξισώνεις όλα αδιάκριτα.Δικαίωμά σου είναι να παρασύρεσαι από τα αισθήματά σου και να αρνείσαι να διαβάσεις προσεκτικά τις διαφορετικές απόψεις.Δεν αποτελεί όμως δικαίωμά σου να χρησιμοποιείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς για να τις υποβιβάσεις,απευθυνόμενος στα κανιβαλιστικά και ζωώδη ένστικτα μιας κοινωνίας σε απόγνωση.
Τέλος πάντων,επειδή ο διάλογος καθίσταται αδύνατος,απ΄ό,τι βλέπω,κι επειδή δεν μου αρέσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις,βάζω εδώ ένα τέρμα.Αλλωστε το θέμα μας είναι οι μειώσεις που έχουμε υποστεί όλοι.Σε εμένα η μείωση,όπως έχω προαναφέρει,έφτασε με το νέο μισθολόγιο τα 414 ευρώ μηνιαίως,ενώ από το 2009 τα ετήσια έσοδά μου μειώθηκαν πάνω από 45%.Για τους επόμενους δε 3 μήνες,ο μισθός μου θα φθάνει στα συγκλονιστικά επίπεδα των 300 ευρώ!Αν αρχίζω να βρίζω τους πάντες και τα πάντα θα δοθεί κάποια λύση πέρα από την εκτόνωση του θυμικού μου;Θεωρώ ότι η λύση  μπορεί να βρεθεί μόνο όταν επιστρέψει η κοινή λογική,βασισμένη σε κοινές ανάγκες.Οχι σε κοινά συμφέροντα,ούτε σε κοινές ιδεολογίες.Αυτά είναι που θα μας κρατούν πάντα χωρισμένους σε ομαδούλες και συντεχνίες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2012, 11:21:18 am από rublev »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:43:49 »

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Μαρτίου 10, 2012, 11:22:49 am »
@albedo
Η κατανόηση & περίληψη κειμένου δεν πρέπει να είναι το δυνατό σου σημείο...
Σωκράτης

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #173 στις: Μαρτίου 10, 2012, 12:06:06 pm »
Αυτό που θαυμάζω πάντως σε ορισμένους είναι ο τρόπος με τον οποίον καταθέτουν τις απόψεις τους... "ομαδικά"...

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Μαρτίου 10, 2012, 01:23:07 pm »
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι .Επίσης να σταματήσουν τα προσβλητικά σχόλια. Το γεγονός ότι δεν απευθύνονται προσωπικά σε μέλος, αλλά αναφέρονται γενικά  δεν τα κάνει λιγότερο προσβλητικά.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

albedo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 10, 2012, 02:25:51 pm »
Διακρίνω μία μικρή προκατάληψη σ΄αυτό που έγραψα... δεν προσέβαλα κανέναν... και η σύσταση περί πτώσης των τόνων έπρεπε νομίζω να προηγηθεί του τελευταίου μηνύματος μου... ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 10, 2012, 02:58:56 pm »
Δοθείσης της ευκαιρίας το έγραψα.Δεν αφορά αποκλειστικά το προτελευταίο σου μήνυμα.Είναι μια συνολική εικόνα.Απλά προσπάθησα να προλάβω τα χειρότερα.
Θα σου στείλω pm και θα σου εντοπίζω ακριβώς τα σημεία.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 12, 2012, 02:39:54 pm »
Εχω πετύχει τρείς αναπροσαρμογές ενοικίου απο 340 στα 300, από 300 στα 280 και απο 280 στα 240 (σπιτονοικοκύρης με κατανόηση).
Εκτός από σένα ζήτησε μείωση ενοικίου και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=181685
Ας πει κάποιος στο δημοσιογράφο ότι ο κ.Στεφανόπουλος προφανώς θέλει να περάσει κάποιο μήν.και να δώσει πρώτος το παράδειγμα-όπως έχει κάνει πολλάκις και ανώνυμα στο παρελθόν- ως ηγετική φυσιογνωμία πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 12, 2012, 02:56:21 pm »
Ο κατά τα άλλα συμπαθής (και με σχετικό θάρρος γνώμης όταν ήταν πρόεδρος της δημοκρατίας) Στεφανόπουλος μπορεί να επιλέξει σπίτι και εκτός Κολωνακίου, αν δεν του φτάνει η προεδρική σύνταξη..

Αλήθεια, γιατί τέτοιο κόλλημα με το Κολωνάκι; Πανάκριβη περιοχή, με στενούς δρόμους, καυσαέρια, θόρυβος..  :-\
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 12, 2012, 03:23:32 pm »
Εχω πετύχει τρείς αναπροσαρμογές ενοικίου απο 340 στα 300, από 300 στα 280 και απο 280 στα 240 (σπιτονοικοκύρης με κατανόηση).
Εκτός από σένα ζήτησε μείωση ενοικίου και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=181685
Ας πει κάποιος στο δημοσιογράφο ότι ο κ.Στεφανόπουλος προφανώς θέλει να περάσει κάποιο μήν.και να δώσει πρώτος το παράδειγμα-όπως έχει κάνει πολλάκις και ανώνυμα στο παρελθόν- ως ηγετική φυσιογνωμία πάντα.

O τ.Πρόεδρος της Δημοκρατιας κατοικει΄στο Παλαιό Ψυχικό εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Στο Κολωνάκι κάτι άλλο "παίζεται" πάντως όχι η κύρια κατοικία του αγαπημένου κου. Στεφανόπουλου.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mariael

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 12, 2012, 03:30:04 pm »
οσο εμεις ασχολουμαστε με τα ψιχουλα που θα χασουμε και τις διαφωνιες μας,αυτοι ετοιμαζουν την ολικη εξαθλιωση μας.Οι περισσοτεροι αναπληρωτες δε θα δουλεψουν του χρονου,τα σχολεια θα δουλεψουν με υπερωριες μονιμων,ακομα και σε βασικες ειδικοτητες

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 12, 2012, 04:13:30 pm »
Εκεί είναι το γραφείο του.
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"