Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαινεται οτι ο νομος της ακατανομαστης (3848) με μοριοδοτηση ολων των προσοντων και δημιουργια ενος ενιαιου πινακα ειναι ο δικαιοτερος. Μοναδικο ψεγαδι η μη προκυρηξη συγκεκριμενου αριθμου θεσεων διοριστεων. Μακαρι να εφαρμοζοταν και τωρα με το ξεκλειδωμα των πινακων ακομα και πριν τη διεξαγωγη νεου ΑΣΕΠ. Πιστευω κι εγω παντως οτι αποκλειεται να χαθουν τα μορια του ΑΣΕΠ. Το βρισκω τελειως ακυρο και διχως βαση.
Αγαπητοί Gίοrgos-Effie και BILL231 ο νόμος(3848) ουσιαστικά σημαίνει κατάργηση της προυπηρεσίας,αφού την κατακερματίζει και σχετικά με τον Ασέπ,δίνοντας την βαθμολογία του Ασέπ π.χ 65 ή 70 στην ουσία στέλνει στον πάτο του πίνακα όσους δεν έχουν Ασέπ.Εγώ τόνισα την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου πίνακα που η προυπηρεσία θα μετράει ένα μόριο το μήνα και να κράταει ο καθένας τα μόρια πάνω από τη βάση του καλύτερου ασέπ.Βέβαια μπορούν να πριμοδοτούνται τα όποια επιπλέον προσόντα εχεί ο καθένας . Είναι σκάνδαλο να εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος Διαμαντοπούλου που μας καταργεί τη προυπηρεσία και μας παίρνει τον ασέπ.
Αγαπητέ belw,εγώ δεν μίλησα για πίνακες αναπληρωτών αλλά για την δημιουργία ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ από τον οποίο θα γίνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών και οι διορισμοί μονίμων με τη σειρά.Τώρα σχετικά με τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θα μετρούν στον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ τι σε πειράζει να αναγνωρίζονται τα προσόντα που έχει ο καθένας ; Σε προσωπικό επίπεδο, σε πληροφορώ οτι έχω μόνο Ασέπ και μια μέτρια προυπηρεσία. Άλλωστε,αν ξεκλειδώσουν οι πίνακες αναπληρωτών ποιος μας εγγυάται οτι θα ισχύουν τα ίδια κριτήρια που ίσχυαν πριν κλειδώσουν;
Αγαπητέ Giorgos-Effie, τα τελευταία 5 χρόνια τρέχοντας από δω και από εκεί,με ωρομισθίες και αναπληρώσεις συγκέντρωσα περίπου 20 μήνες καθαρή προυπηρέσια.Αν εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος Διαμαντοπούλου μου δίνει περίπου 3 μόρια προυπηρεσία,όσο δηλ.αξίζει ένα proficiency και ένα ecdl.Αυτό δεν είναι κατάργηση της προυπηρεσίας;