Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγνωμη αλλα γιατι να ανοιξει μονο ο πινακας αναπληρωτων??ο πινακας διορισμων και του 24μηνου να μεινουν κλειστοι??
και στην πρωτοβαθμια εχουμε αδιοριστους....εγω ειμαι νηπιαγωγος και ειμαι και στους 3 πινακες....δηλ στον πινακα αναπληρωτων θα φαινομαι οτι ειμαι εκτη χρονια αναπληρωτρια φετος και στον ενιαιο διορισμων και 24 μηνο θα φαινομαι τρια χρονια?
Παράθεση από: fiona στις Οκτώβριος 30, 2012, 06:50:58 μμκαι στην πρωτοβαθμια εχουμε αδιοριστους....εγω ειμαι νηπιαγωγος και ειμαι και στους 3 πινακες....δηλ στον πινακα αναπληρωτων θα φαινομαι οτι ειμαι εκτη χρονια αναπληρωτρια φετος και στον ενιαιο διορισμων και 24 μηνο θα φαινομαι τρια χρονια?Ε, για αυτό λέω να μην ανοίξει κανείς ώσπου να πάμε στο νέο σύστημα.
Ε για αυτό πρέπει να ανοίξουν όλοι οι πίνακες ώσπου να πάμε προς το νέο σύστημα...Η αποτυχημένη μεταβατική της πρώην υπουργού, η κάκιστη μοριοδότηση της προυπηρεσίας και το μονομερές άδικο κλείδωμα, δημιούργησαν αδικίες και ανισότητες παρά τη θετική λογική του 3848. Άνοιγμα των πινάκων καθολικά...
Εγώ μιλάω για άνοιγμα και κατάταξη με βάση μοριοδότηση του 3848, με κριτήριο παιδαγωγική επάρκεια, βαθμολογία από τον μεγαλύτερο βαθμολογικά από όλους τους ΑΣΕΠ (με ένα συντελεστή) και προυπηρεσία 1 μήνας = 1 μόριο.
Εμένα μου κάνει εντύπωση. Πήγε η ΔΟΕ να ζητήσει να ανοίξουν οι πίνακες, της λέει το Υπουργείο "εντάξει" και μάλιστα ότι θα το κάνει αύριο ή τις επόμενες μέρες, που σημαίνει ότι έχουν έτοιμη τη φόρμουλα που θα γίνει. Ε, δεν ρώτησαν ποιούς πίνακες θα ανοίξουν, με ποιο τρόπο, με ποια μοριοδότηση;