Σύνολο ψηφοφόρων: 527
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είπα πολλές φορές πως το άνοιγμα των πινάκων συνδέεται με νέο ασεπ.Ο νόμος Διαμαντοπούλου δεν προβλέπει να ανοίξουν οι πίνακες των συμβασιούχων για να τους διορίσουν μετά το 2010.Αν υπάρχει κάποιος άλλος νόμος και δεν τον ξέρω,να μου τον πείτε.Μάλλον ζητάτε αλλαγή του υπάρχοντος νόμου και δεν το λέτε ευθέως.Αλλά αυτό θίγει άμεσα πολλούς αναπληρωτές και θα δημιουργηθεί νομικό πρόβλημα.Το έχετε ψάξει ή κουβέντα να κάνουμε;
Για νέο ασεπ δεν ξέρω να σου πω.Το απολύτως βέβαιο είναι πως στο υπουργείο Παιδείας η συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί πλήρως και άμεσα!!!
δεν μας θέλουν...είναι απλό...αν μπορούσαν θα μας είχαν εξαφανίσει... χθές...έλα όμως που τα κενά δεν μαζεύονται...έλα όμως που μέχρι ακόμα και σήμερα οι ξεφτίλες προσέλαβαν αναπληρωτές...απλά ξέρουν ότι η ΟΛΜΕ μας έχει ξεπουλήσει εδώ και καιρό για να σώσει τους μόνιμους, και εμείς ήμαστε πολυδιασπασμένοι...η βουλή κλεινει σε λιγες μέρες...πριν τις 8 μαιου νομιζω..μετά εχει τα θερινα τμηματα...εκει δεν ξερω αν προλαβαινει να νομοθετησει....γνώμη μου ειναι οτι δεν θα κανουν τίποτα....θα το αφησουν να σερνεται...στην ειδικη αγωγη νομοθετησαν,γιατι εκει ειναι άλλα τα συντεχνιακλα συμφέροντα, και πιο πολλά τα βύσματα...σιγά μην τους πήρε ο πόνος για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες...
την ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας για άλλες 1650 συγχωνευσεις σχολείων περισσότερο στην α'θμια για εξοικονόμηση 30000000 ευρώ περι συγκέντρωσης περισσότερου πλεονάσματος δεν σας λεει κάτι αυτό??..και αυτός είναι 1 από τους λόγους που δεν γίνονται διορισμοί...βλέπετε οτι έχει ανάγκη να κάνει ΑΣΕΠ??? οχι! βλέπετε οτι έχει ανάγκη να διορίσει τους υπόλοιπους όταν έχει το ΕΣΠΑ? οχι!αντίδραση-απεργίες είναι για τα πανηγύρια και το υπουργείο γελάει... οπότε αυτό που σας απέμεινε είναι η ψήφος..
ΠΡΕΠΕΙ να μας πουν την αλήθεια ...............αφού υπάρχει σχεδιασμός, υπόγειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι εκπαιδευτικοί να μην διορίζονται!!!Ας μας το πουν ότι αυτό θέλουν!!!!