0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πωλήτρια παίρνει 800 ευρώ??? που να πάω και εγώ?η πωλήτρια έχει σήμερα δουλειά? με τους μειωμένους μισθούς.....μπορεί να έχει χάσει τη δουλειά της αφού κανείς δεν ψωνίζει...και πόσοι είναι οι άνεργοι στην ηλικία των 26 ετών??υπάρχει και άλλη οπτική....
ΝΤΡΟΠΗ σε αυτή τη δασκάλα! Αντί να τσακιστεί να πάει στη Γ.Σ. να ψηφίσει ασύμμετρη απειλή.. εεε απεργία, κάθεται και σπαταλάει μελάνι και δάκρυ για αυτά!ΑΙΣΧΟΣ!Ασύμμετρη απειλή.. εεεε απεργία διαρκείας ΤΩΡΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! (αυτό μου θυμίζει ιεχωβάδες.. )
Ψηφίστε ασύμμετρη απειλή.. εεεε απεργία, κι ας μην απεργείτε! (αυτό κι αν ειναι προβοκατόρικο.. )
Παράθεση από: smet στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 10:33:49 amη πωλήτρια παίρνει 800 ευρώ??? που να πάω και εγώ?η πωλήτρια έχει σήμερα δουλειά? με τους μειωμένους μισθούς.....μπορεί να έχει χάσει τη δουλειά της αφού κανείς δεν ψωνίζει...και πόσοι είναι οι άνεργοι στην ηλικία των 26 ετών??υπάρχει και άλλη οπτική....Καλά, η κοπέλα κάνει κατάθεση ψυχής.Αυτό συγκράτησες από όλο το κείμενο?Και μίλησε για συγκεκριμένη αλυσίδα, χωρίς να την κατονομάζει βέβαια.Δε μίλησε γενικά.Πάντως όσοι βιάζεστε να την απαξιώσετε να θυμάστε αυτό που γράφει:Όταν, όμως, φτάνει κανείς στο σημείο της επιβίωσης κανένα επιχείρημα δεν του φαίνεται ικανοποιητικό. Όταν όλοι αυτοί οι συνάδελφοι έρθουν στη θέση μου, ούτε αυτών θα τους φαίνεται κάτι αρκετό.Εδώ είναι η ουσία.