0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντίθετα, θα προσπαθήσω (όπως μπορώ, και όπως κρίνω καλύτερα) ώστε όλοι οι συνάδελφοι μου, παλιοί και νέοι, να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για να μπορούν να κάνουν με αξιοπρεπή τρόπο τη δουελιά τους!
Η κοινωνία θα πρέπει να ακούσει και την δική μας πλευρά της ιστορίας. Και στη σύμβουλο πρέπει να τα πούμε, και στους γονείς, και στους άλλους συναδέλφους, και όχι απλά να τα πούμε αλλά να φωνάξουμε για το άδικο, όπου υπάρχει.
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 04:22:58 pm Αντίθετα, θα προσπαθήσω (όπως μπορώ, και όπως κρίνω καλύτερα) ώστε όλοι οι συνάδελφοι μου, παλιοί και νέοι, να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για να μπορούν να κάνουν με αξιοπρεπή τρόπο τη δουελιά τους!πως ακριβώς θα προσπαθήσεις;
Το πώς θα προσπαθήσω και το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, είναι τελείως δικό μου θέμα!
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 05:15:38 pmΤο πώς θα προσπαθήσω και το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, είναι τελείως δικό μου θέμα! Νομίζω έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι ιδιώτες.Εφόσον δεν θέλεις να μοιραστείς με εμάς τις ιδέες σου για τους τρόπους δράσης, θα πληρωθείς με το νόμισμα της ιδιωφέλειάς σου.
Παράθεση από: baarli στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 07:34:31 pmΠαράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 05:15:38 pmΤο πώς θα προσπαθήσω και το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, είναι τελείως δικό μου θέμα! Νομίζω έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι ιδιώτες.Εφόσον δεν θέλεις να μοιραστείς με εμάς τις ιδέες σου για τους τρόπους δράσης, θα πληρωθείς με το νόμισμα της ιδιωφέλειάς σου.OK......Αν προβάλοντας με θεωρείς ότι νιώθεις εσύ καλύτερα.....Επίσης, ξέρεις, όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν είναι πάντα λάθος....Αν μάλιστα διαφωνούν πολλοί ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα....Φιλικά πάντα!!!!!!!
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 08:32:50 pmΠαράθεση από: baarli στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 07:34:31 pmΠαράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 05:15:38 pmΤο πώς θα προσπαθήσω και το τι θα κάνω εγώ προσωπικά, είναι τελείως δικό μου θέμα! Νομίζω έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι ιδιώτες.Εφόσον δεν θέλεις να μοιραστείς με εμάς τις ιδέες σου για τους τρόπους δράσης, θα πληρωθείς με το νόμισμα της ιδιωφέλειάς σου.OK......Αν προβάλοντας με θεωρείς ότι νιώθεις εσύ καλύτερα.....Επίσης, ξέρεις, όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν είναι πάντα λάθος....Αν μάλιστα διαφωνούν πολλοί ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα....Φιλικά πάντα!!!!!!!Δεν θεωρώ ότι σε προσβάλω, γιατί είσαι ανώνυμος.Αν λοιπόν θές να κάνεις του κεφαλιού σου χωρίς να λες τι κάνεις, αντί να κάτσεις να συζητήσεις με τους άλλους, και να οργανώσουμε από κοινού τις δράσεις, τι άλλο είσαι εκτός από ιδιώτης;
..ούτε σε ΓΣ μπορώ να βρεθώ ούτε πουθενά. Οπότε άσε με εμένα να παίρνω τις λάθος αποφάσεις και να κάνω τις λάθος κινήσεις.....
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 01, 2012, 08:41:41 pm..ούτε σε ΓΣ μπορώ να βρεθώ ούτε πουθενά. Οπότε άσε με εμένα να παίρνω τις λάθος αποφάσεις και να κάνω τις λάθος κινήσεις.....φυσικά και μπορείς, υπάρχουν ελμε εξωτερικού.επίσης δεν έχουμε ακριβώς ανάγκη την παρουσία σου στις ΓΣ, την ψήφο σου έχουμε, οπότε πρέπει, σαν κοινή δράση, να απαιτήσουμε επιστολική ψήφο στις ΓΣ.
ΕΛΜΕ μπορεί να υπάρχουν στο εξωτερικό, εγώ όμως είμαι στην πρωτοβάθμια...