0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράμα με τις τελευταίες απεργίες;;; Προκυρήσσεται απεργία στις 12 το μεσημέρι για την άλλη μέρα;;; Εμένα στο σχολείο μου της Τετάρτης την μάθαμε στο προτελευταίο διάλλειμα και την αυριανή ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! Δεν προλαβαίνουμε ούτε μία κουβέντα να κάνουμε σαν σύλλογος, να ζυμωθεί και λίγο το πράμα!
... Αν προετοιμαστεί δεν νομίζω, η ΟΛΜΕ δείχνει ύποπτα υποτονική, ίσως πρέπει να την προσπεράσουμε όπως λέει κι ο συνάδελφος.
Παράθεση από: happiness στις Φεβρουαρίου 09, 2012, 08:28:10 pmΡε παιδιά τι είναι αυτό το πράμα με τις τελευταίες απεργίες;;; Προκυρήσσεται απεργία στις 12 το μεσημέρι για την άλλη μέρα;;; Εμένα στο σχολείο μου της Τετάρτης την μάθαμε στο προτελευταίο διάλλειμα και την αυριανή ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! Δεν προλαβαίνουμε ούτε μία κουβέντα να κάνουμε σαν σύλλογος, να ζυμωθεί και λίγο το πράμα!Έλα ντε, για καλό τις κάνουν ή για ξεκάρφωμα;; Για να έχει αποτέλεσμα κλείστε για 10 μέρες τα πάντα (ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ) και θα φύγουν οι σωτήρες, μια μέρα κάθε βδομάδα δίνει ποσοστά συμμετοχής που μάλλον ζημιά μας κάνουν. Θα σου πουν τότε χειρότερα θα είναι σε μια πολυήμερη απεργία! Αν προετοιμαστεί δεν νομίζω, η ΟΛΜΕ δείχνει ύποπτα υποτονική, ίσως πρέπει να την προσπεράσουμε όπως λέει κι ο συνάδελφος.