Σύνολο ψηφοφόρων: 150
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 24, 2012, 12:30:14 amΠαντως συμφωνώ με το οτι θελει πολυ σκεψη η δηλωση. Τωρα ξερουμε το μισθο (περσυ προηγηθηκε η δηλωση περιοχων της μειωσης μισθου) Ξέρουμε; Κάθε 3 μήνες γίνεται και νέα μείωση..Όσο για τις ενοικιάσεις στα νησιά.. μέχρι 30 Ιουνίου σου το νοικιάζουν και μετά δρόμο άθλιε δάσκαλε, γιατί έχω να το νοικιάσω για 2 μήνες σε τουρίστες με τη μέρα!Για να τα λέμε όλα
Παντως συμφωνώ με το οτι θελει πολυ σκεψη η δηλωση. Τωρα ξερουμε το μισθο (περσυ προηγηθηκε η δηλωση περιοχων της μειωσης μισθου)
Όλοι θα βάλουν και το κουτάκι, ειδικά αφού από του χρόνου θα μειωθούν οι προσλήψεις. Όταν η εναλλακτική είναι δουλειά στον ιδιωτικό τομέα με 400 ευρώ , όλοι θα πηγαίνουν παντού για τα 850.
Νομιζω πως οσοι τρωνε ψωμι απο αυτη τη δουλεια-δηλ.ειναι το βασικο τους επαγγελμα τα τελευταια χρονια-ξερουν πολυ καλα τι θα κανουν.Δεν εχω ακουσει ουτε εναν συναδελφο να υποστηριζει οτι θα βαλει κουτακι μετα τις προσφατες εξελιξεις,εκτος κι αν καποιος εχει την αναπληρωση για να αλλαζει τον αερα του κι οχι για να συντηρειται.Και βασικα με ενοχλει πολυ που παρουσιαζονται πολλες φορες εδω μεσα οι αναπληρωτες ως εργαζομενοι β κατηγοριας που τρεχουν παντου η ειναι ικανοι να κανουν τα παντα για πενταροδεκαρες.Εγω που συναναστρεφομαι τα τελευταια 4 χρονια με αναπληρωτες εχω τελειως αντιθετη αποψη.