0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο 213-1313394 και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει για τα δύο μεταπτυχιακά. Το στέλνουν και εγγράφως στις υπηρεσίες που το ζητούν...
Παράθεση από: parapara στις Μαρτίου 09, 2012, 01:43:00 pmΜόλις πήρα τηλέφωνο στο 213-1313394 και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει για τα δύο μεταπτυχιακά. Το στέλνουν και εγγράφως στις υπηρεσίες που το ζητούν... να τους πιεσουμε
Παράθεση από: why στις Μαρτίου 09, 2012, 04:12:14 pmΠαράθεση από: parapara στις Μαρτίου 09, 2012, 01:43:00 pmΜόλις πήρα τηλέφωνο στο 213-1313394 και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει για τα δύο μεταπτυχιακά. Το στέλνουν και εγγράφως στις υπηρεσίες που το ζητούν... να τους πιεσουμεΣυνάδελφε, μαζί σου είμαι.... μην ανησυχείς ! Όποιος μπορεί να πιέσει να αλλάξει κάτι ας το κάνει
Συνάδελφε η γενιά που νομοθετει - διοικεί είναι αυτή του δευτερου πτυχίου και όχι του δευτερου μεταπτυχιακού....
Αν και δεν είμαι εκπαιδευτικός (υπηρετώ σε Νομαρχία), είχα το ίδιο θέμα με τα 2 μεταπτυχιακά. Τα μεταπτυχιακά είναι αναγνωρισμένα πολλά χρόνια τώρα. Το Διοικητικό είχε στείλει γραπτό ερώτημα. Μετά μίλησε τηλεφωνικά με το Υπουργείο Ηλ.Διακυβέρνησης και τους είπαν να προχωρήσουν θετικά. Έτσι, μου αναγνώρισαν 2+1 χρόνια για τα δύο master.Σήμερα έφτασε γραπτή απάντηση από το Υπουργείο που λέει ότι η διάταξη αναφέρεται σε διακριτούς μεταξύ τους τίτλους, όπου "διακριτοί", όπως το ορίζεουν, είναι οι τίτλοι που είναι διαφορετικού επιπέδου (δηλ. διδακτορικό ή ΕΣΔΔ ή master). Ζητάει δε από το Διοικτητικό να αναγνωρίσει μόνο 2 χρόνια.Το Διοικητικό θα προχωρήσει σε αλλαγή της κατάταξής μου (-1 χρόνο).Μου είπαν ότι η ερμηνεία "διακριτό" που δίνει το Υπουργείο Ηλ.Διακυβέρνησης είναι προβληματική, αφού πουθενά δεν ορίζεται κάτι τέτοιο και αποτελεί αυθαίρετη ερμηνεία ότι το "επόμενο" που αναφέρει ο νόμος, θεωρείται ως "επόμενο κατώτερο" = "διακριτό", και να υποβάλω γραπτώς τις απόψεις μου απευθείας στο Υπουργείο.Το δικό μου βασικό επιχείρημα ήταν ότι με τον τρόπο αυτό ένας άνθρωπος που έχει 2 διδακτορικά θα κερδίσει 6 χρόνια (6+0), ενώ ένας άλλος με κατώτερες σπουδές (διδακτορικό + μεταπτυχακό) θα κερδίσει 7, κάτι που αποδεικνύει το λάθος της ερμηνείας.
.Γνωριζω οτι στο δημοσιο γενικα ισχυει η ποσοστωση του δευτερου μεταπτυχιακου σε ποσοστο 60% του πρωτου.Αυτο θεσμοθετηθηκε πριν περιπου δυο χρονια μεσω του opengov.Αν γνωριζει κανεις κατι διαφορετικο ας το παραθεσει,αλαλ η ουσια ειναι οτι θα πρεπει να το διεκδκησουμε.Ευχαριστω
Εμένα σήμερα μου απάντησαν εγγράφως από το ΠΥΣΔΕ πως το 2ο μεταπτυχιακό αναγνωρίζεται ως προς τη συνάφεια, αλλά σύμφωνα με το νόμο 3848 δεν αναγνωρίζεται για βαθμολογική εξέλιξη (ούτε επίδομα φυσικά). Στην εύλογη ερώτηση που θέτει ο συνάδελφος πιο πάνω (αυτός που έχει 2 διδακτορικά 6+0, ενώ αυτός που έχει διδακτορικό συν μεταπτυχιακό 6+1) που έκανα σε αιρετό, η απάντηση ήταν πως κάποιος με τόσα προσόντα τι δουλειά έχει στη δευτεροβάθμια! Πάντως οι αιρετοί λένε πως είναι σε αναμονή διευκρίνησης από το υπουργείο (την οποία δε βλέπω σύντομα).
η απάντηση ήταν πως κάποιος με τόσα προσόντα τι δουλειά έχει στη δευτεροβάθμια!