0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισήμως είμαι κατσούφης γιατί συνέβη το μοναδικό που δεν ήθελα: Να πάω αρκετά μακριά από Αθήνα χωρίς να πάρω αρκετά μόρια.Πάμε 15 άτομα ΠΕ03 στη Ρόδο, από τους οποίους μάλλον θα διαλέξω τελευταίος με βάση τα κοινωνικά κριτήρια, άρα μπορεί να πάω ακόμα και σε σχολείο με 4 μόρια.Έτσι και είμαστε υπεράριθμοι, μάλλον θα προτιμήσω να πάω καμιά Τήλο, αν μου δοθεί η δυνατότητα, αν και δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι οι διαδικασίες.
Peri ,ευχαριστω για την απαντηση, το ΠΥΣΔΕ τι αρμοδιοτητες εχει και κατα ποσον η τοποθετηση μας σε καποιο σχολειο εξαρταται απο αυτο?
Παράθεση από: sphere στις Αυγούστου 13, 2007, 12:32:11 pmξέρετε εαν θα ανακοινωθούν διοριστέοι και για την εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών (από πέρυσι) αυτή που βγήκε πριν την εγκύκλιο του 40% ;ή μόνο ασεπ και 40 % θα βγουν;Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε στην alfavita.gr από τη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η ανακοίνωση του διορισμού των Νηπιαγωγών, των καθηγητών Καλλιτεχνικών μαθημάτων και των καθηγητών Γερμανικής θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της υποβολής αιτήσεων από τους εκπαιδευτικούς των παραπάνω κλάδων. Η Γενική Διεύθυνση του ΥΠΕΠΘ δηλώνει ότι θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει το διορισμό των εκπαιδευτικών των παραπάνω κλάδων την Τρίτη 21/08/2007.Παράλληλα η Γενική Διεύθυνση του ΥΠΕΠΘ ενημέρωσε την alfavita.gr ότι είναι έτοιμη να ανακοινώσει την εγκύκλιο για την υποβολή αιτήσεων των φιλολόγων την ίδια μέρα που θα πάρει από το ΑΣΕΠ την οριστικοποίηση του πίνακα του κλάδου.Το ΑΣΕΠ από την Τρίτη 14/08 έχει μπει στη διαδικασία του ελέγχου των ενστάσεων στον κλάδο των φιλολόγων και υπάρχει η εκτίμηση (καθώς ο έλεγχος θα συνεχιστεί και την Πέμπτη 16/08) ότι πριν από τη Δευτέρα 20/08 θα έχει τη δυνατότητα να ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα. Παρατήρηση: Από τη Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Προσωπικού του ΥΠΕΠΘ υπήρξε η ενημέρωση ότι έχει βγει ο κατάλογος των εκπαιδευτικών που διορίστηκαν με τους συμπληρωματικούς διορισμούς και ήδη έχουν ενημερωθεί όσοι διορίζονται.
ξέρετε εαν θα ανακοινωθούν διοριστέοι και για την εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών (από πέρυσι) αυτή που βγήκε πριν την εγκύκλιο του 40% ;ή μόνο ασεπ και 40 % θα βγουν;
Siob εννοείται θα μας φιλοξενήσεις Ρόδο!!!!