*

Αποστολέας Θέμα: Χριστοφιλοπούλου: Διπλασιάζονται οι διορισμοί μονίμων, -50% οι αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 79481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς και άξιοι, μόνο όταν απαξιώνουν τους γύρω τους, μόνο όταν υπάρχουν άλλοι που δυστυχούν. Μην ασχολείστε με τα κόμπλεξ του καθενός.
Πάντα έρχεται η ώρα που καταπίνουν την αλαζονεία τους και στην πτώση τους είναι απελπιστικά μόνοι.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Παρακαλώ για την επαναφορά των μηνυμάτων μας στο θέμα.

Όλα τα μή σχετικά με το θέμα μηνύματα θα διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος protovathmites

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλημέρα καλό μήνα σε όλους και καλη ψήφο τη κυριακή με μυαλό
είμαι νηπιαγωγός αναπληρώτρια 4 έτη  και από αυτά που ακούω έχω απογοητευτεί
για φέτος ακούγεται για μας τους νηπιαγωγούς  όχι πάνω από 150 μόνιμους και έως 1200 αναπληρωτές
πάλι καλά που είμαι κάπως ψηλά στον πίνακα των αναπληρωτών

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
καλημερα ...απο που ακουγονται τα νουμερα και εγω νηπιαγωγοσ ειμαι αντιθετα ακουσα για πολλουσ αναπληρωτεσ ...ο καθε ενασ μασ ακουει κατι διαφορετικο γι αυτο να μη δινουμε σημασια.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σας στέλνω από το σχολείο που υπηρετώ και απολαμβάνω το κενό μου....Για να δείτε από ποιούς περιμένουμε αντίδραση...Συνάδελφος μόνιμη φιλόλογος πριν λίγο πέταξε το εξής σαφώς για να πληγώσει εμένα που είμαι η μοναδική αναπληρώτρια του σχολείου " Τέρμα οι διορισμοί επιτέλους...Δεν ξανάρχεται κανένας στα σχολεία. Φτάνουμε και περισσεύουμε εμείς". Μετά μου λέτε αλληλεγγύη.... >:(

να της πεις οτι σε λίγο θα γίνουν αναπληρωτές και ολοι οι μόνιμοι.................μου θυμίζει το ανέκδοτο ...να ψοφίσει η κατσίκα του διπλανου μου........είμαστε όλοι παρτάκιδες γι αυτο και δε παμε μπροστά....

Αποσυνδεδεμένος thask

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
εγώ διαπιστώνω ότι οι παλιοί έχουν βαλτώσει τελείως και δεν θα αντιδράσουν για τίποτα - εξάλλου σε σύγκριση με τους σχετικά νεότερους τους έχουν κόψει το 1/3 απο το μισθό. Οι πιο νέοι πάντως (όσοι έχουν προϋπηρεσία κάτω από 15 έτη) είναι πάντως αρκετά θυμωμένοι και αρκετοί από αυτούς είναι διατεθειμένοι να αντιδράσουν σε νέα μέτρα, όπως την αύξηση ωραρίου. 

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ

Έχω ξαναγράψει (και το μήνυμα διεγράφη ανεξήγητα, γιατί δεν έθιγε κανέναν) ότι έχει δοθεί μεγαλύτερη σημασία σε ένα ασήμαντο γεγονός, από ένα άτομο που υποστήριξε μια ακραία αλαζονική ισοπεδωτική θέση. Δε χρειάζεται να πέφτει κανείς στο ίδιο επίπεδο απαντώντας με γενικεύσεις. 
Το θέμα είναι ο χαρακτήρας του καθενός και ο τρόπος που εκφράζεται και όχι η ιδιότητα του, αν είναι δηλαδή μόνιμος, αναπληρωτής ή ωρομίσθιος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2012, 10:04:53 pm από jak_13 »
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
συνάδελφοι εγω δεν εχω ακόμη καταλαβει κατι...ακόμη και να γινουν οι διορισμοι π λενε, με ποιο νομο θα εφαρμοστουν?η μεταβατικη περιοδος τελειωσε των 2 ετων(επιτελους...) και ολοι περιμένουμε με τον νεο νομο να δουμε επιτελους τι θα γινει , να βαλουμε τη ζωη μας σε μια ταξη, αν οχι ολοι, τοτε οσοι εχουν ασεπ και προυπηρεσια περιμενουμε να δουμε επιτελους αυτους τους εκκαθαρισμενους πίνακες απο ολους τους βισματουχους που χωνονταν κατα καιρους...αραγε λοιπον,  θα πορευτουμε με τα νεα δεδομενα που ψηφιστηκαν πριν 2 χρονια ή με τα παλια και θα μας πηγαινουν απο παραταση σε παραταση και απο τον ενδεχομενο ασεπ στον αλλο ενδεχομενο ασεπ και κανενας δεν θα ξερει τι του γινεται?το προβλημα ειναι πολυπλευρο...τουλάχιστον, ας σταματησει η αναξιοκρατια και εχει ο θεος στη συνέχεια...κάτι να γινει...να προχωρησει καπως το θεμα της εκπαιδευσης , ειδικα της

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μα με υπουργική απόφαση έγινε παράταση της μεταβατικής!

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Η οποια μεταβατικη ηταν για τα ματια του κοσμου(ελαχιστοι διορισμοι), οχι για ομαλη μεταβαση απο το ενα συστημα στο αλλο

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Ο καθείς βλέπει τα πράγματα όπως νομίζει ότι τον βολεύουν... Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
προφανως, και εσυ τη δικη σου μερια του δασους βλεπεις, δυσκολο να πετας με ελικοπτερο και να το βλεπεις ολο ;)
καθε αποψη ειναι υποκειμενικη

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Θελω να κανω καποιους συλλογισμους που ελπιζω να μην ειναι και πολυ σωστοι!!! Φυσικοι π.χ. (εντελως τυχαια το αναφερω!!!) ειναι διορισμενοι καπου 7000. Κανουμε εκτιμηση πως ο καθενας απο αυτους διδασκει μεσο ορο 18 ωρες (αλλοι 16 αλλοι 18,19,21). Αν αυξηθει το ωραριο στις 22 ωρες (αυξηση κατα 4 ωρες κατα μεσο ορο, εξοικονομουνται καπου 28000 ωρες. Δηλαδη αντιστοιχει σε 28000:22=1272 αναπληρωτες. Και ολοι αυτοι ειναι μοιρασμενοι σε ολη την Ελλαδα. Το λεω μιας και αυτοι που π.χ. απεκτησαν δευτερη ειδικοτητα βρισκονται κυριως σε Αττικη και Θεσσαλονικη (που επισης μας κανει ζημια).Οι φετεινες αναγκες για αναπληρωτες ηταν 350.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
θα αυξηθουν μονο για 2-3 ειδικοτητες οι ωρες; λογικα οχι, θα γινει για ολους
αρα θα εχουμε μερικες χιλιαδες περισευμα, δηλαδη απολυσεις αν συμβει κατι τετοιο, αλλιως τι να κανουν οσοι περισσευουν χωρις οργανικη;
ειναι δυσκολο λοιπον να γινει αυτο με την αυξηση του ωραριου πιστευω, γιατι πρεπει να γινει σε ολους και δεν ειναι ολες οι ειδικοτητες ιδιες
τωρα βεβαια, ισως να ειναι αυτο που θα ηθελα να μη συμβει και να εκφραζω ευσεβεις ποθους :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 03, 2012, 12:05:54 am από physikos13 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32923
  • Τελευταία: Katsal
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185493
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144