0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να ζητηθεί απόσπαση για έναν εκπαιδευτικό για τις ανάγκες της υπηρεσίας ... αν πχ βρω κενό σε κάποια περιοχή μπορώ να τους το προτείνω εγώ;
Γεια σας,γνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να ζητηθεί απόσπαση για έναν εκπαιδευτικό για τις ανάγκες της υπηρεσίας και από ποιον γίνεται; με ποια κριτήρια;αν πχ βρω κενό σε κάποια περιοχή μπορώ να τους το προτείνω εγώ;ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: upsidedown στις Μαρτίου 28, 2012, 12:26:46 amγνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να ζητηθεί απόσπαση για έναν εκπαιδευτικό για τις ανάγκες της υπηρεσίας ... αν πχ βρω κενό σε κάποια περιοχή μπορώ να τους το προτείνω εγώ;Ξαναδιαβάζοντας το αρχικό ερώτημα, και ειδικά το κομμάτι που τόνισα, νομίζω πως το ερώτημα είναι 'πως να πάρω απόσπαση σε σχολείο που με ενδιαφέρει, αλλά να φανεί σαν να μην το είχα ζητήσει εγώ (ώστε να μη χάσω τα μόρια)'; Ενδεχομένως να παρεξηγώ, και να μην πρόκειται για τόσο θρασεία κουτοπονηριά.
Καλημέρα bitch. Είσαι σίγουρη για τα μόρια που λαμβάνει εκπαιδευτικός με απόσπαση σε άλλο μέρος;
Παράθεση από: upsidedown στις Μαρτίου 28, 2012, 12:26:46 amΓεια σας,γνωρίζει κάποιος πώς μπορεί να ζητηθεί απόσπαση για έναν εκπαιδευτικό για τις ανάγκες της υπηρεσίας και από ποιον γίνεται; με ποια κριτήρια;αν πχ βρω κενό σε κάποια περιοχή μπορώ να τους το προτείνω εγώ;ευχαριστώ εκ των προτέρων!Σε τι ειδους αποσπαση αναφερεσαι (εντος περιοχων αρμοδιοτητας του ιδιου ΠΥΣΔΕ, εντος περιφερειακης διευθυνσης, σε επιπεδο επικρατειας);