0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω να μου επιτρέπουν οι διαχειριστές να επαναλάβω μήνυμα που είχα δημοσιεύσει και σε άλλο νήμα.Αγαπητοί αιρετοί (τακτικοί και αναπληρωματικοί) του ΚΥΣΔΕ:Είναι πλέον εμφανές ότι δεν μπορείτε να μας προσφέρετε ενημέρωση όπως αυτή που μας προσφέρεται από αλλού απλόχερα, ακόμα και από χρήστες αυτού του forum όπως η bitch και η cd. Μάλλον και εσείς από το pde.gr ενημερώνεστε.Νομίζω ότι δεν σας απομένει άλλη επιλογή παρά να λάβετε τη γενναία απόφαση να ΜΗΝ ξανασυμμετάσχετε στις σχετικές εκλογές (οι ερχόμενες θα γίνουν φέτος στις 7 Νοεμβρίου). Μη σας ξεγελάει το γεγονός ότι κάποιοι εκλέγεστε επί πολλά συναπτά έτη. Αυτό φυσικά δεν οφείλεται στην (ανύπαρκτη) ενημέρωση που παρέχετε στους εκπαιδευτικούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε, αλλά στο ότι ποτέ δεν ακούστηκε και κάποιο άλλο όνομα και ανακυκλώνεσθε μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε.Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να αποχωρείς. Ήρθε η ώρα σας. Μία τέτοια κίνηση είναι η πολυτιμότερη υπηρεσία που μπορείτε πλέον να προσφέρετε στους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας. Είναι η μόνη κίνηση για την οποία θα σας θυμόμαστε.
παιδια γνωρίζει κανείς πότε θα βγουν οι αποσπάσεις των ιεκ;από την άλλη σε αυτές τις αποσπάσεις που δόθηκαν έλαβαν υπόψη τις συνταξιοδοτήσεις του Ιούλη;
Παράθεση από: cd στις Αύγουστος 05, 2012, 05:03:30 μμΔεν άργησα;;; Μόρια αιτούντων μετάθεση σε άλλες ΔΔΕ Ηappy Search! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.....!!!!αν ρωτησω για πρωτοβαθμια υπαρχει κατι σχετικο για τους δασκαλους!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ..παρολο που με απασχολει για πρωτοβαθμια επαθα πλακα!!!χεχε
Δεν άργησα;;; Μόρια αιτούντων μετάθεση σε άλλες ΔΔΕ Ηappy Search!