0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους,φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έκανα για ΣΔΕ.Ξέρει κανείς τη διαδικασία;
Παράθεση από: dijo στις Αυγούστου 09, 2012, 03:24:11 pmΚαλημέρα, πήγα σήμερα στην ΔΔΕ να κάνω αίτηση για την β΄φάση αποσπάσεων. Συγκεκριμένα μου έδωσαν μια αίτηση επαναξέτασης για ΠΥΣΔΕ και μια άλλη ξεχωριστή για ΠΥΣΠΕ (ανοίκω στις κατηγορίες, που μας έδωσαν τώρα το δικαίωμα για πρωτοβάθμια). Ελπίζω να βοήθησα.Εγώ έκανα πριν 2 μέρες χειρόγραφη αίτηση επανεξέτασης και τη Δευτέρα λέω να πάω να κάνω αίτηση για ΠΥΣΠΕ, είμαι ΠΕ20...Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν σου ζητήσανε τα δικαιολογητικά από την αρχή...για να πάω αν είναι να ζητήσω και ένσημα,εντοπιότητα,πράξη γάμου,κλπ...υπάρχει κάποιος που να το έχει διευκρινίσει;Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί!
Καλημέρα, πήγα σήμερα στην ΔΔΕ να κάνω αίτηση για την β΄φάση αποσπάσεων. Συγκεκριμένα μου έδωσαν μια αίτηση επαναξέτασης για ΠΥΣΔΕ και μια άλλη ξεχωριστή για ΠΥΣΠΕ (ανοίκω στις κατηγορίες, που μας έδωσαν τώρα το δικαίωμα για πρωτοβάθμια). Ελπίζω να βοήθησα.
Παράθεση από: kateri στις Αυγούστου 09, 2012, 03:31:55 pmΠαράθεση από: dijo στις Αυγούστου 09, 2012, 03:24:11 pmΚαλημέρα, πήγα σήμερα στην ΔΔΕ να κάνω αίτηση για την β΄φάση αποσπάσεων. Συγκεκριμένα μου έδωσαν μια αίτηση επαναξέτασης για ΠΥΣΔΕ και μια άλλη ξεχωριστή για ΠΥΣΠΕ (ανοίκω στις κατηγορίες, που μας έδωσαν τώρα το δικαίωμα για πρωτοβάθμια). Ελπίζω να βοήθησα.Εγώ έκανα πριν 2 μέρες χειρόγραφη αίτηση επανεξέτασης και τη Δευτέρα λέω να πάω να κάνω αίτηση για ΠΥΣΠΕ, είμαι ΠΕ20...Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν σου ζητήσανε τα δικαιολογητικά από την αρχή...για να πάω αν είναι να ζητήσω και ένσημα,εντοπιότητα,πράξη γάμου,κλπ...υπάρχει κάποιος που να το έχει διευκρινίσει;Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί!Οχι, είπαν οτι τα έχουν από την 1η φορά.
ειχα κάνει το Μάιο αίτηση απόσπασης για δευτεροβαθμια,αλλα δεν την πηρα.ειμαι πε19 και τώρα μπορώ να κάνω απόσπαση για πρωτοβαθμια.θα συμπληρώσω νέα αίτηση και θα βάλω όποια ΠΥΣΔΕ θέλω; ή ισχύουν τα ΠΥΣΔΕ που είχα δηλώσει το Μάιο και δεν μπορώ να τα αλλάξω;
Αραγε, μπορει καποιος να κανει τροποποιηση της αιτησης του αν και πηρε αποσπαση στην α επιλογη του; Να ζητησει αποσπαση στη β επιλογη του επικαλουμενος καποιο λογο;
Κάνω λάθος ή βλέπω άτομο να έχει πάρει απόσπαση στο ΙΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ το οποίο έχει πάψει να υφίσταται εδώ και 3 χρόνια? Μάλλον κάτι παίζει ......
Κι εγώ έχω μπερδευτεί μ' αυτό το θέμα... Πήγα σήμερα στη Διεύθυνση και κατέθεσα την συμπληρωματική αίτηση απόσπασης για ΠΥΣΠΕ για τις ειδικότητες, στην οποία άλλαξα απλώς την σειρά των ΠΥΣΔΕ που είχα δηλώσει στην α' φάση των αποσπάσεων. Η υπάλληλος μου είπε ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω, γιατί θεωρείται νέα αίτηση.Όμως στην αίτηση επανεξέτασης απόσπασης για ΠΥΣΔΕ δεν έκανα καμία τροποποίηση στη σειρά και καταχωρήθηκε κανονικά ηλεκτρονικά. Οι υπαλληλοι μου είπαν ότι είναι άλλη αίτηση η μία και άλλη αίτηση η άλλη. Τι να πω; Μπέρδεμα η κατάσταση...