0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
την νέα αίτηση την κατέθεσες στην ίδια διεύθυνση που είχες καταθέσει και την αίτηση το Μάιο;
Απο εκεί ξεκίνησα το πρωι. Αυτοί δε με είχαν καν στη λίστα, δεν είχαν κανένα στο εν λόγω ΙΕΚ (γνωρίζουν ότι έχει κλείσει) και κανείς δεν ξέρει ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΗΚΑ στη λίστα....Άσε που η ΓΓΔ
Παράθεσηειχα κάνει το Μάιο αίτηση απόσπασης για δευτεροβαθμια,αλλα δεν την πηρα.ειμαι πε19 και τώρα μπορώ να κάνω απόσπαση για πρωτοβαθμια.θα συμπληρώσω νέα αίτηση και θα βάλω όποια ΠΥΣΔΕ θέλω; ή ισχύουν τα ΠΥΣΔΕ που είχα δηλώσει το Μάιο και δεν μπορώ να τα αλλάξω;Κι εγώ έχω μπερδευτεί μ' αυτό το θέμα... Πήγα σήμερα στη Διεύθυνση και κατέθεσα την συμπληρωματική αίτηση απόσπασης για ΠΥΣΠΕ για τις ειδικότητες, στην οποία άλλαξα απλώς την σειρά των ΠΥΣΔΕ που είχα δηλώσει στην α' φάση των αποσπάσεων. Η υπάλληλος μου είπε ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω, γιατί θεωρείται νέα αίτηση.Όμως στην αίτηση επανεξέτασης απόσπασης για ΠΥΣΔΕ δεν έκανα καμία τροποποίηση στη σειρά και καταχωρήθηκε κανονικά ηλεκτρονικά. Οι υπαλληλοι μου είπαν ότι είναι άλλη αίτηση η μία και άλλη αίτηση η άλλη. Τι να πω; Μπέρδεμα η κατάσταση...
ειχα κάνει το Μάιο αίτηση απόσπασης για δευτεροβαθμια,αλλα δεν την πηρα.ειμαι πε19 και τώρα μπορώ να κάνω απόσπαση για πρωτοβαθμια.θα συμπληρώσω νέα αίτηση και θα βάλω όποια ΠΥΣΔΕ θέλω; ή ισχύουν τα ΠΥΣΔΕ που είχα δηλώσει το Μάιο και δεν μπορώ να τα αλλάξω;
Προσπαθήστε να εξηγήσετε σε κάποιον συνάδελφό σας ή/και φίλο σας στο εξωτερικό όλο αυτό το σκηνικό των τελευταίων ημερών με τις αποσπάσεις. Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα καταλάβει τίποτα, στη χειρότερη θα σας θεωρήσει βαριά ψυχιατρική περίπτωση.Σε κάθε περίπτωση, όμως, στο διαγωνισμό "θέατρο του παραλόγου" ο θίασος "Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού" παίρνει το Α΄βραβείο!!! Εμείς κερδίζουμε μια θέση στο Ψυχιατρείο, προσφορά του ΕΟΠΥ!!!
Τι να πω ρε παιδιά ; Μάλλον εκεί που σκοντάφτουν είναι ότι εκκρεμεί η ένστασή μου για το ΠΥΣΔΕ που δεν πήρα απόσπαση, αλλιώς θα με έβγαζαν μια χαρά από τη λίστα κατευθείαν... Το θέμα είναι ότι μάλλον θα το κυνηγήσω, γιατί κατ' αρχάς δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να βγάζεις τα ΙΕΚ, να μην τα ανακοινώνεις αλλά αυτά να επηρεάζουν το ΚΥΣΔΕ που συνεδριάζει και στο μεταξύ να αλλάζουν...αυτό κι αν βρωμάει...