0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως ξερει κανενας αν φετος που εχουν κλεισει τα περισσοτερα γραφεια οι αποσπασεις σε διευθυνση ειναι ενα απιαστο ονειρο ή οχι;
Ευχαριστώ άλλη μια φορά τον Damien για τις πολύτιμες διευκρινίσεις, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να γίνω ακόμα πιο σαφής και να πω ότι με την εσωτερική (εντός ΠΥΣΔΕ) απόσπαση που θα ζητήσω πρόθεση μου είναι όχι μόνο να παραμείνω εντός της ίδιας περιοχής του ΠΥΣΔΕ (π.χ.
Παράθεση από: eudaimwn στις Μαΐου 23, 2012, 11:36:02 pmΕυχαριστώ άλλη μια φορά τον Damien για τις πολύτιμες διευκρινίσεις, θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να γίνω ακόμα πιο σαφής και να πω ότι με την εσωτερική (εντός ΠΥΣΔΕ) απόσπαση που θα ζητήσω πρόθεση μου είναι όχι μόνο να παραμείνω εντός της ίδιας περιοχής του ΠΥΣΔΕ (π.χ.
Καλησπέρα.Για να παρει κάποιος τα μορια της εντοπιότητας θα πρέπει να έχει παρέλθει διετία από την ημερομηνία κτήσης της?
Προς ΠΕ19 (και στις ειδικότητες που δεν τους δόθηκε το δικαίωμα αίτησης απόσπασης στην Α'θμιας)Η παρούσα εγκύκλιος δίνει στους ΠΕ19 τη δυνατότητα αίτησης απόσπασης μόνο στη
Παράθεση από: black21 στις Μαΐου 24, 2012, 02:34:28 pmΠρος ΠΕ19 (και στις ειδικότητες που δεν τους δόθηκε το δικαίωμα αίτησης απόσπασης στην Α'θμιας)Η παρούσα εγκύκλιος δίνει στους ΠΕ19 τη δυνατότητα αίτησης απόσπασης μόνο στη
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος από εμάς παίρνει απόσπαση στη