0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Είμαι 4 χρόνια σε νησί και θα ήθελα να κάνω τα χαρτιά μου για απόσπαση.Μήπως ξέρει κάποιος κάποιες περιοχές σε στεριά που να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω απόσπαση?Εκτός απο το γεγονός ότι ειμαι 4 χρόνια σε παραμεθόριο δεν έχω άλλο πλεονέκτημα για να την πάρω,δηλαδή δεν ειμαι παντρεμένη ..Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
εδώ http://moriade.co.cc/ είναι όλες οι περιοχές της Δευτεροβάθμιας....αν θέλεις πχ να πας στην Πάτρα θα γράψεις ΠΥΣΔΕ Αχαΐας...στην ουσία είναι ο νομός στον οποίο θέλεις να πας...Δε θα γράψεις Α Αχαΐας,
Όσον αφορά στην αίτηση απόσπασης ΠΥΣΔΕ ΠΥΣΔΕ δεν μου ζητήθηκε ποτέ να προσκομίσω κάποιο αποδεικτικό έγγραφο που να αναγράφει την προυπηρεσία μου κ ούτε από κανέναν γνωστό μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αν ρωτας που να την βρεις για να την μεταφέρεις στο αντιστοιχο πεδίο, τότε ναι, από την αίτηση μετάθεσης θα μπορούσες να την αντιγράψεις πιστεύω.
πολύ καλό link!ανάλογη δουλειά για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας υπάρχει;
παιδιά στο πεδίο 'παρατηρήσεις' συμπληρώνουμε κάτι εμείς ή όχι;
α) για τα μόρια συνυπηρέτησης με σύζυγο εκπαιδευτικό, λαμβάνεται υπόψη οποιοδήποτε είδος εργασίας (αναπληρωτής, ωρομίσθιος).
Παράθεση από: gio66 στις Μαΐου 28, 2012, 11:25:57 amπαιδιά στο πεδίο 'παρατηρήσεις' συμπληρώνουμε κάτι εμείς ή όχι;Μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις εσύ αναλυτικά, που να θεωρείς ότι αποτελεί σημαντικό λόγο για να σου δώσουν απόσπαση.