*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2012  (Αναγνώστηκε 711664 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gchristin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2012
« Απάντηση #238 στις: Μαΐου 30, 2012, 07:07:32 pm »
Καλησπέρα και παλι.Ο άντρας μου είναι στο δημόσιο με αποσπαση για 2 χρόνια.Αν κατάλαβα καλά δεν δικαιούμαι συνυπηρέτηση στο μέρος που είναι αποσπασμένο, αλλα θα ωφελήσει να το γραψω στισ παρατηρήσες ?
Συνάδελφοι επειδή θέλω να τα κάνω και για διεύθυνση το πτυχίο αγγλικών που έχω το θέλει μεταφρασμένο η αρκει απλή φωτοτυπία του πρωτότυπου;Εχασα το μεταφρασμένο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:54:03 »

Αποσυνδεδεμένος gchristin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Μαΐου 30, 2012, 07:14:17 pm »
Για αλλες ειδικότητες έχουμε καμιά πληροφορία?

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Μαΐου 30, 2012, 07:46:58 pm »
Δεν ειχα χαρτί εντοποιότητας και ζήτησα να το βρουν αυτεπάγγελτα. Άκουσα εξάψαλμο για το ότι δεν το αναφερει η εγκύκλιος  και τελικά με υποχρεωσαν να τρεχω να το βρω. Επέμενα πολύ και μόνο που δε με έβγαλε crazy ο υπάλληλος. Ο ίδιος επέμενε κιόλας ότι για ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας επρεπε να δηλώσω σε ποιο μερος θέλω Α-

Αποσυνδεδεμένος mafits

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Μαΐου 30, 2012, 10:06:45 pm »
Θα συμφωνήσω με τη happyness!!Κ εγω δ περνάω καμία αίτηση αν δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά!Διαφορετικά ενημερώνω ότι δεν θα προσμετρηθούν τα μόρια!Τελευταία στιγμή δεν θα μας τρέχουν για αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών...Δεν είναι κόπος για τον ενδιαφερόμενο να τα αναζητήσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:54:03 »

Αποσυνδεδεμένος SP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Μαΐου 30, 2012, 11:47:56 pm »
τελικα ξερει κανενας ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των αποσπασεων;;; λετε να παμε παλι για 31/8

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Μαΐου 31, 2012, 04:05:26 pm »
από τον τοίχο του κ. Δημήτρη Μπράτη στο facebook:

"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΜΕΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Liza86

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Μαΐου 31, 2012, 07:02:11 pm »
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που ανακοινώθηκαν βάσεις αποσπάσεων για την κάθε περιοχή;περσυ απ' ότι θυμάμαι βγηκαν απευθειας τα ονοματα σε πίνακα με τα μόρια που είχε ο κάθε εκπαιδευτικός.

Αποσυνδεδεμένος Marcus

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Μαΐου 31, 2012, 08:09:57 pm »
Δεν ειχα χαρτί εντοποιότητας και ζήτησα να το βρουν αυτεπάγγελτα. Άκουσα εξάψαλμο για το ότι δεν το αναφερει η εγκύκλιος  και τελικά με υποχρεωσαν να τρεχω να το βρω. Επέμενα πολύ και μόνο που δε με έβγαλε crazy ο υπάλληλος. Ο ίδιος επέμενε κιόλας ότι για ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας επρεπε να δηλώσω σε ποιο μερος θέλω Α-
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2012, 08:19:45 pm από Marcus »

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Μαΐου 31, 2012, 08:54:16 pm »
Θα συμφωνήσω με τη happyness!!Κ εγω δ περνάω καμία αίτηση αν δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά!Διαφορετικά ενημερώνω ότι δεν θα προσμετρηθούν τα μόρια!Τελευταία στιγμή δεν θα μας τρέχουν για αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών...Δεν είναι κόπος για τον ενδιαφερόμενο να τα αναζητήσει..
Αν δε σας αρέσει ο νόμος (παρέθεσα και το link) βάλτε τα μ αυτόν. 

Αποσυνδεδεμένος mariefrance

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:09:22 pm »
Δηλαδη Marcus για εξηγησε μας τι θες να πεις με τον διαλογο που παρεθεσες γιατι κι εγω ειμαι Γαλλικης Φιλολογιας και μαλλον αυτος θα ειναι ο λογος που δεν καταλαβα.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:31:25 pm »
Αν δε σας αρέσει ο νόμος (παρέθεσα και το link) βάλτε τα μ αυτόν.
eidafws, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον νόμο, και κατά την διάρκεια των μεταθέσεων εξηγούσα πάντα πολύ ευγενικά τον λόγο για τον οποίο ζητάμε να φέρουν οι εκπαιδευτικοί μόνοι τους κάποια χαρτιά όπως εντοπιότητα και οικογενειακή κατάσταση και τόνιζα ότι θα μας κάνουν χάρη αν μας εξυπηρετήσουν. Στην συνέχεια όμως ενημέρωνα πάντα, για να το γνωρίζουν, ότι η αυτεπάγγελτη αναζήτηση θα ξεκινήσει ΟΤΑΝ

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιουνίου 01, 2012, 12:09:01 am »
Kαταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες, όμως διαφωνώ ως προς την καθολικότητα του φόρτου εργασίας στις διευθυνσεις. Δε μπορεί να μου λέει η διεύθυνση ότι δε θα εφαρμόσει την αυτεπάγγλετη αναζήτηση πιστοποιητικών, ενώ έχει τόσα άτομα που κάθονται. Χρόνος υπάρχει, μη γελιόμαστε, αν οχι γι αυτους που περνούν τις αιτήσεις ασθμαίνοντας, για τους άλλους που πίνουν το καφεδάκι τους στα διπλανα γραφεία.  Όποιος δεν το έχει δει με τα μάτια του, να σηκώσει το χέρι! Δε μπορεί επίσης να μου λένε στη διευθυνση ότι δεν ισχύει καν η αυτεπαγγελτη αναζήτηση. Κι όπως είπα στο πρώτο μου μήνυμα το θέμα μου δεν ήταν η τεμπελιά του υπαλλήλου όσο το ότι ήταν ασχετος και μου το έπαιζε σχετικός και με υφάκι. Γιατί πραγματικα νομιζω το έκανε απο ασχετοσύνη. Κι όπως προείπα όχι μόνο δεν είχε ακούσει περι αυτεπάγγελτης αναζήτησης, αλλά επεμενε ότι στις αποσπάσεις βάζουμε Α-

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Ιουνίου 01, 2012, 12:14:51 am »
Νομιζω θα πρεπει να γινει κατανοητό απο όλους ότι στις διευθυνσεις δεν τρέχει μόνο ένα αντικείμενο τη φορά και δεν έχουμε όλοι ένα αντικείμενο να δουλέψουμε. Πολλοί απο όσους έρχονται για διαφόρων ειδών αιτήσεις ( πχ μεταθέσεις - αποσπάσεις ) νομίζουν πως άλλη δουλειά δεν έχουμε και καμία άλλη υποχρέωση απο το να ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τους ίδιους προσωπικά. Για να βοηθήσουμε πρέπει να βοηθήσετε κι εσεις. Αν ας πούμε θέλετε να αναζητήσουμε αυτεπάγγελτα διάφορα πιστοποιητικά μη σκάτε μύτη τελευταία στιγμή. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση φροντίστε να έχετε διαβάσει πρώτα τη σχετική εγκύκλιο. Αν θελετε να δώσετε μια αίτηση φροντίστε να την έχετε συμπληρώσει αντί να κάθεστε δίπλα στον υπάλληλο και να συμπληρώνετε εκείνη την ώρα.

Επίσης, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο υπάλληλος δεν ειναι αρμόδιος να σας πει τι να δηλώσετε, τι πιστεύει ο ίδιος ότι σας βολεύει, αν θα πάρουν πολλούς στο πυσδε Ροδόπης ή αν πρεπει να δηλώσετε βιβλιοθήκη ή ιεκ...... Πρέπει να καταλάβετε ότι ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος και για να εξυπηρετηθείτε πρέπει να συμβάλετε με τον τρόπο σας σε αυτό.

Πολλοί απο εμάς έχουμε την καλύτερη διάθεση αλλά δεν ειναι πάντα αυτό αρκετό.

Απο την άλλη θα συμφωνήσω με eidafws για τα ...καφεδάκια ανά χείρας....μόνο που θα πω πως αν ο άλλος είναι τόσο αναίσθητος να βλέπει να καταρρέει το σύμπαν δίπλα του και αυτός να συνεχίζει με την καφεδούμπα και να του πεις να κάνει αυτος την αναζήτηση ή που θα την κάνει λάθος και θα ψαχνόμαστε ή που θα τον πιάσει ...κόψιμο προκειμένου να το αποφύγει...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιουνίου 01, 2012, 12:38:50 am »
Προσωπικές απορίες, με ΠΜ. Γι αυτό υπάρχουν.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2012, 02:33:10 pm από happiness »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144