0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχει έρθει mail?Η γνωστή μου μού είπε κατά γραμμα οτι εχουν σταλει σε διευθύνσεις και φορείς όλα τα ονόματα..Άμα δεν έχετε εσείς ενημέρωση άρα από αλλού το μαθε..Ο καθένας μαλλον την παρτην του κοιτάει κ δεν πρεπει τελικα να εχεις σε κανεναν εμπιστοσυνη..!!
Παράθεση από: lilo στις Αυγούστου 02, 2012, 01:25:58 pmΔεν έχει έρθει mail?Η γνωστή μου μού είπε κατά γραμμα οτι εχουν σταλει σε διευθύνσεις και φορείς όλα τα ονόματα..Άμα δεν έχετε εσείς ενημέρωση άρα από αλλού το μαθε..Ο καθένας μαλλον την παρτην του κοιτάει κ δεν πρεπει τελικα να εχεις σε κανεναν εμπιστοσυνη..!!Αν είχε πάει στις ΔΔΕ η πρώτη (και καλύτερη) που θα το ανακοίνωνε θα ήταν η ΔΔΕ Φθιώτιδας, όπως έχει αποδείξει χρόνια τώρα.www.didefth.grΤουλάχιστον αύξησες την επισκεψιμότητα του pde!!! Προσωρινά, γιατί αν δεν έχουν ανακοινωθεί από το diavgeia ως τις 7 το απόγευμα, πάμε πάλι "για αύριο"!
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ,ας περιμένουμε λοιπόν μπας και δούμε φως και οι υπόλοιποι μετά τις αποσπάσεις σε φορείς, μάλλον θα βγουν σήμερα αυτές από ό΄τι λέτε, οπότε...από την επόμενη εβδομάδα ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, έτσι δεν είναι?