0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ19-20 και ΠΕ07 με το σταγονόμετρο (μάλλον τους κρατάνε για την Α/θμια).Η Πιερία (ΠΑΛΙ) πρωταθλήτρια! Τι θα τον κάνουν άραγε τόσο κόσμο;Κάτι λείπει...κάτι λείπει...Α ναί, τα ΙΕΚ χαθήκαν κάπου στο δρόμο ή μου φαίνεται;
Για να καταλάβω... θα ακολουθήσουν νέες αποσπάσεις για τις ειδικότητες που πάνε και πρωτοβάθμια; δηλαδή ΠΕ05, 07, 19-20 κλπ; δεν καταλαβαίνω πως θα δουλέψουν τα δημοτικά χωρίς αποσπάσεις από β/θμια...
Παιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 04, 2012, 10:32:54 amΠαιδια, βοήθεια!!!!! Είμαι σύζυγος στρατιωτικου, άρα αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, έκανα όμως την αίτηση εκπρόθεσμα και χειρόγραφα γιατί ο σύζυγος ήταν υπό μετακίνηση και βγήκαν οι μεταθέσεις τους αργά. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μέσα στις αποσπάσεις! Τι έγινε; Τι θα κάνω; (Ζητούσα απόσπαση από
ρε παιδια στις ανευ προτερεοτητας αποσπασεις μετρανε μονο τα μορια? γιατιεγω ειδα οτι πηρε καποιος στην περιοχη που ζητουσα με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα και εγω δεν πηρα. υπαρχει περιπτωση να εχω παρει σε μουσικα σχολεια που ειχα ζητησει και γι αυτο δεν πηρα?