0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, μεχρι ποσες μερες απο την ανακοινωση των αποσπασεων, μπορει να κανει καποιος ανακληση αποσπασης;
Καλημέρα. Επειδή βλέπω ότι είμαστε αρκετοί που περιμένουμε ακόμα τις αποσπάσεις σε ΙΕΚ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τις αιτήσεις επανεξέτασης, η Δευτεροβάθμια στην οποία ανήκω μου πρότεινε να στείλω αίτηση επανεξέτασης άμεσα για καλό και για κακό, ακόμα κι αν περιμένω ανακοίνωση για ΙΕΚ (στη δική μου περίπτωση βέβαια μάλλον έχει και την έννοια της ένστασης, αφού στις αποσπάσεις ΠΥΣΔΕ πήραν 20 άτομα με λιγότερα ανακοινωθέντα μόρια απόσπασης από εμένα). Φαντάζομαι ότι αν στο μεταξύ βγουν για ΙΕΚ (που δεν το βλέπω - προσωπική εκτίμηση ) μπορούμε να αποσύρουμε την αίτηση επανεξέτασης....Στη δική μου Δευτεροβάθμια αρκούσε μια αίτηση χειρόγραφη, δεν είναι και μεγάλη διαδικασία.....
Παράθεση από: XA στις Αυγούστου 08, 2012, 11:55:38 amΚαλημέρα. Επειδή βλέπω ότι είμαστε αρκετοί που περιμένουμε ακόμα τις αποσπάσεις σε ΙΕΚ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τις αιτήσεις επανεξέτασης, η Δευτεροβάθμια στην οποία ανήκω μου πρότεινε να στείλω αίτηση επανεξέτασης άμεσα για καλό και για κακό, ακόμα κι αν περιμένω ανακοίνωση για ΙΕΚ (στη δική μου περίπτωση βέβαια μάλλον έχει και την έννοια της ένστασης, αφού στις αποσπάσεις ΠΥΣΔΕ πήραν 20 άτομα με λιγότερα ανακοινωθέντα μόρια απόσπασης από εμένα). Φαντάζομαι ότι αν στο μεταξύ βγουν για ΙΕΚ (που δεν το βλέπω - προσωπική εκτίμηση ) μπορούμε να αποσύρουμε την αίτηση επανεξέτασης....Στη δική μου Δευτεροβάθμια αρκούσε μια αίτηση χειρόγραφη, δεν είναι και μεγάλη διαδικασία..... Νομίζω ότι είσαι ... σιγουράκι για τα ΙΕΚ! Εκτός τραγικού απροόπτου!
Καλησπέρα σε όλες/όλους!Διάβασα τα τελευταία μηνύματα όπως αυτό του Damien στη σελίδα 101 αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι:εγώ έκανα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ αλλά δεν πήρα την απόσπαση χθες στην Α φάση.Για να έχω ελπίδες για τη