0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: matri στις Αυγούστου 10, 2012, 11:08:16 amΠαράθεση από: Mystirios στις Αυγούστου 10, 2012, 10:36:04 amΜόλις γύρισα από τη
Παράθεση από: Mystirios στις Αυγούστου 10, 2012, 10:36:04 amΜόλις γύρισα από τη
Μόλις γύρισα από τη
Παράθεση από: nto-re-mi στις Αυγούστου 07, 2012, 09:51:44 amΚαλημέρα!! μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πότε πάμε για ανάληψη?είναι πρώτη φορά που βγαζουν τις αποσπάσεις τόσο νωρίς δε μου έχει ξανατύχει και δε ξέρω...Λέει οτι όσοι αποσπάστηκαν σε πρωτόβάθμια πάνε πρώτα στη δευτεροβάθμια και απο εκει θα τους διαθέσουν αλλά δε λέει πότε...τώρα? το Σεπτέμβρη?τωρα εισαι σε επισημες διακοπες από την υπηρεσία... 3 Σεπτέμβρη θα πας για ανάληψη.
Καλημέρα!! μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πότε πάμε για ανάληψη?είναι πρώτη φορά που βγαζουν τις αποσπάσεις τόσο νωρίς δε μου έχει ξανατύχει και δε ξέρω...Λέει οτι όσοι αποσπάστηκαν σε πρωτόβάθμια πάνε πρώτα στη δευτεροβάθμια και απο εκει θα τους διαθέσουν αλλά δε λέει πότε...τώρα? το Σεπτέμβρη?
Παράθεση από: nanu στις Αυγούστου 09, 2012, 01:57:25 pmΠαράθεση από: denantehoallo στις Αυγούστου 09, 2012, 12:14:24 pmΤις προηγούμενες ημέρες κατάφερα να μιλήσω με μια πολύ ευγενική κυρία της Α/θμιας, επειδή το τηλ. για τις αποσπάσεις της
Παράθεση από: denantehoallo στις Αυγούστου 09, 2012, 12:14:24 pmΤις προηγούμενες ημέρες κατάφερα να μιλήσω με μια πολύ ευγενική κυρία της Α/θμιας, επειδή το τηλ. για τις αποσπάσεις της
Τις προηγούμενες ημέρες κατάφερα να μιλήσω με μια πολύ ευγενική κυρία της Α/θμιας, επειδή το τηλ. για τις αποσπάσεις της