0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα. Ειμαι νηπιαγωγος και περιμενω την β φαση αποσπασεων. Αν δεν τη παρω θελω να κανω αιτηση για αδεια ανευ αποδοχων γιατι εχω ενα παιδι δυο ετων και δεν θελω να διαλυσω την οικογενεια μου. Ξερει καποιος ποσο ευκολα δινουν και σε ποσο διαστημα βγαινει η αποφαση;
Παράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 20, 2012, 03:58:31 pmΕιχα τηλεφωνικη επικοινωνια με το υπουργειο και με διαβεβαιωσαν οτι θα τρεξουν τις αποσπασεις μεχρι τα τελη του μηνα.Το προβλημα ειναι με τα κενα που δεν εχουν σταλει.με το τμήμα αποσπάσεων μίλησες συνάδελφε; ποιά κενά εννοείς, από τις αντίστοιχες Αθμιες ή
Ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με το υπουργειο και με διαβεβαιωσαν οτι θα τρεξουν τις αποσπασεις μεχρι τα τελη του μηνα.Το προβλημα ειναι με τα κενα που δεν εχουν σταλει.
MackisΣε γενικές γραμμές συμφωνούμε. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.1. Έχουμε συνταξιοδοτήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Υπάρχει και τέτοια επιλογή στο survey.2. Δεν είναι μόνο τα επιλογής είναι τα project και τα κατεύθυνσης. Σωστό, ναι αλλά ο συνολικός αριθμός των κενών παραμένει σχεδόν ίδιος.3. Πολλοί συνάδελφοι αλλάζουν ωράριο. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι Δεκέμβριο παραμένει ίδιο και αλλάζει μετά αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει κατά πολύ τον αριθμό των κενών.4. Υπάρχουν οι δεύτερες αναθέσεις. Σωστά, ναι αλλά και γι' αυτό υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο survey. 5. Ποιος θα σου φτιάξει το survey καλοκαιριάτικα. Εμάς οι μαθητές της Α ήρθαν το μεσημέρι στις 29/6. Κακά τα ψέματα το survey μέχρι να στρώσει ειδικά σε μεγάλα Λύκεια φτάνει μέχρι Οκτώβρη. Θα το φτιάξουν οι Διευθυντές, είναι δουλειά τους και υπάρχει και επίδομα γι' αυτό. Τουλάχιστον το μαθητικό δυναμικό και τους οργανικά ανήκοντες θα πρέπει να τους γνωρίζουν στις 30/06.Και τα παραπάνω είναι τα νόμιμα.