0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας συναδελφοι !!ειμαι καθηγητρια γαλλικων, διορισμενη εδω και τρια χρονια στην αρτα, εκ των οποιων υπηρετησα τον πρωτο χρονο, γιατι μετα εμεινα εγκυος και πηρα την αδεια ανατροφης φετος εκανα πρωτη φορα αιτηση για αποσπαση και ειχα 26 μορια για β'αθηνας (παντρεμενη με παιδι), και πηρα μια μεγαααααλη κρυολουσια, για να μην πω τιποτε χειροτερο οι περσινες αποσπασεις μου ειχαν δωσει πολλες ελπιδες, ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα επαιρνα για πρωτοβαθμια, αδικο ειχα;;;τεσπα, ενα μηνα μετα, ειμαι στην αρτα με την μικρη μου, 16 μηνων, και ο αντρας μου ειναι στην αθηνα....εκανα αιτηση επαναξετασης και ψαχνω και μεσον, αλλα απο ο,τι γραφετε ειναι σκουρα τα πραγματα.....να μην ελπιζω δηλ.;;;επισης, να πω οτι στεναχωρηθηκα που ειδα μια διενεξη μεταξυ μονιμων και αναπληρωτων, λες και δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι κι εγω που ειμαι μονιμη, καποτε ημουν αναπληρωτρια (δηλ. ωρομισθια, ακομα χειροτερα) κι εσυ καποτε θα εισαι μονιμος....θελω να ρωτησω και την εμπειρια σας, αν καποιος/α εμεινε μακρια απο το σπιτι του και τον/την συζυγο και το παιδι του, γιατι με απασχολει πολυ πώς θα κυλησει αυτη η χρονια για την οικογενεια μας, μιας και δεν βλεπω φως στο τουνελ...
βγήκανε και έχουν σταλεί στα e-mail των διευθύνσεων εκπαίδευσης.
Παράθεση από: anna_r στις Σεπτέμβριος 27, 2012, 06:44:35 μμβγήκανε και έχουν σταλεί στα e-mail των διευθύνσεων εκπαίδευσης.Στα οποία δεν είναι κάνεις αυτή τη στιγμή.. Υπογραφή πήρανε δηλαδή,έτσι;
Δηλαδή κάποια στιγμή μέχρι το βράδυ, υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν, έστω από κάποιον αιρετό;