0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ΠΕ19- Πληρφορικός. Εγώ ζητούσα τροποποίηση αλλά δεν πήρα τελικά Επί ευκαιρία, τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας....Αναμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί η Πθμια στην Θεσσαλία και από ποιούς...
Παράθεση από: vigor στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 09:21:30 pmΕίμαι ΠΕ19- Πληρφορικός. Εγώ ζητούσα τροποποίηση αλλά δεν πήρα τελικά Επί ευκαιρία, τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας....Αναμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί η Πθμια στην Θεσσαλία και από ποιούς...Ναι, η Θεσσαλία φέτος ήταν... Τέλος πάντων...
Πείτε μου πως τουλάχιστον κάποιος από την παρεα την έχει πάρει την απόσπασή του..
Παράθεση από: Ilek05 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 09:13:51 pm Πείτε μου πως τουλάχιστον κάποιος από την παρεα την έχει πάρει την απόσπασή του..Ανέλπιστα, αλλά την πήρα! Δεν ξέρω τι να πω, συγχαρητήρια σ'όσους απο μας τα κατάφεραν, καλή δύναμη σ'όλους τους άλλους, να περάσει αυτή η δύσκολη χρονιά γρήγορα κι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα...εύχομαι ότι καλύτερο...
Παράθεση από: Tess5 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 10:14:29 pmΠαράθεση από: Ilek05 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 09:13:51 pm Πείτε μου πως τουλάχιστον κάποιος από την παρεα την έχει πάρει την απόσπασή του..Ανέλπιστα, αλλά την πήρα! Δεν ξέρω τι να πω, συγχαρητήρια σ'όσους απο μας τα κατάφεραν, καλή δύναμη σ'όλους τους άλλους, να περάσει αυτή η δύσκολη χρονιά γρήγορα κι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα...εύχομαι ότι καλύτερο...Πολύ χάρηκα Tess, συγχαρητήρια !