0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αποκαταστάθηκε καμία αδικία. Γιατί δεν κοινοποιούν τις μοριοδοτήσεις; Τί ακριβώς σημαίνει για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας; Γιατί εγώ δώδεκα χρόνια διορισμένη, με παιδί, με πρόβλημα υγείας μη αντιμετωπίσιμο απο το νοσοκομείο της περιοχής που είμαι διορισμένη (έχω και την αντίστοιχη βεβαίωση) σε σημείο που αν συμβεί το οτιδήποτε χρειάζεται αεροδιακομιδή, με πατέρα 80 ετών, χήρο, με αναπηρία άνω του 67%, δεν εμπίπτω στις κατηγορίες αυτές που δικαιολογούν την απόσπαση; Ή επειδή δεν έχω κολλητάρια και βύσματα δεν μπορώ να πετύχω να μου αποδοθεί ο τίτλος της αναξιοπαθούσας κορασίδας για να πάω κι εγώ επιτέλους σπίτι μου με την οικογενειά μου;
Δε βλεπω να σχολιαζει καποιος συναδελφος γαλλικης γλωσσας το γεγονος οτι απο τους 74 αποσπασμενους για οικογενειακους λογους/υγειας οι 34 ειναι ΠΕ05.Περονοσπορος επεσε στην ειδικοτητα?
...Αρα ηταν λογικό που έδωσαν προτεραιότητα λίγο σε έμας αφου οι άλλες ειδικότητες ηταν ικανοποιημένες.
http://www.live-pro.gr/arthra/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%85%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%B1%CF%8D%CF%84%CE%B7Αποσπάσεις καθηγητών ΔΕ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, του αιρετού Δημήτρη Καρλαύτη
Λέω να πάω αύριο να κάνω αίτηση επανεξέταση για την απόσπαση. Πάντως πιστεύω ότι οι αιρετοί απλώς μα δουλεύουν.