0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσον αφορά τον νομό Έβρου, οι αναπληρωτές θα μπορούν να κάνουν αίτηση ΜΟΝΟ στην διεύθυνση της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας, δηλαδή στην Αλεξανδρούπολη!!!!Δυστυχώς όσοι είναι στο βόρειο τμήμα του νομού απλά θα πρέπει να κατέβουν προς Νότο μεριά...
Αγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Δεν ανηκω σε καποια ειδικη κατηγορια και δεν εχω εγγραφει στους πινακες τις προηγουμενες χρονιες. Στα συν: υψηλος βαθμος πτυχιου, διαφορα πτυχια ωδειου.Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;;Επισης, ποσες ωρες κατα μεσο ορο δουλευει ενας ωρομισθιος και ποσο περιπου ειναι ο μισθος του;;Σας ευχαριστω
Καλημέρα στο φόρουμ,τελικά ισχύει η πληροφορηση οτι αναμενουμε την εκδοση της προκυρηξης απο εβδομαδα;
Παράθεση από: Pierrot στις Ιουλίου 04, 2012, 12:31:45 pmΑγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;Καλησπέρα,για να υποβάλλεις αίτηση δεν θα πρέπει να έχεις εκκρεμότητες με τον στρατό. Υπάρχει επιλογή, αν θυμάμαι καλά, στην αίτηση όπου οι άνδρες δηλώνουμε,είτε ότι έχουμε εκπληρώσει,είτε ότι έχουμε απαλλαγεί νόμιμα.
Αγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;
Με αφορμη το ερωτημα παραπανω ...ποσες ωρες μπορει να παρει το ελαχιστο ενας ωρομισθιος και ποιος ο αντιστοιχος μισθος ;
Για όσους καταθέτουν τα χαρτιά τους στην
Παράθεση από: Aris81 στις Ιουλίου 04, 2012, 01:24:05 pmΠαράθεση από: Pierrot στις Ιουλίου 04, 2012, 12:31:45 pmΑγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;Καλησπέρα,για να υποβάλλεις αίτηση δεν θα πρέπει να έχεις εκκρεμότητες με τον στρατό. Υπάρχει επιλογή, αν θυμάμαι καλά, στην αίτηση όπου οι άνδρες δηλώνουμε,είτε ότι έχουμε εκπληρώσει,είτε ότι έχουμε απαλλαγεί νόμιμα.Pierrot καλωσήρθες στο φόρουμ. Σωστά όσα σου είπε ο συνάδελφος Aris81, απλά θα διορθώσω ένα σημείο.Σαφώς δηλώνουμε αν έχουμε εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κάνουμε την αίτηση. Απλά όσοι δεν έχουν εκπληρωμένες τις υποχρεώσεις τους κατατάσσονται στο τέλος του πίνακα Γ χωρίς προϋπηρεσία.Για να προσληφθείς λοιπόν θα πρέπει στην ειδικότητά σου να υπάρχει τόση ανάγκη που να προσληφθούν όλοι του πίνακα