0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Pierrot στις Ιουλίου 04, 2012, 12:31:45 pmΑγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Δεν ανηκω σε καποια ειδικη κατηγορια και δεν εχω εγγραφει στους πινακες τις προηγουμενες χρονιες. Στα συν: υψηλος βαθμος πτυχιου, διαφορα πτυχια ωδειου.Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;;Επισης, ποσες ωρες κατα μεσο ορο δουλευει ενας ωρομισθιος και ποσο περιπου ειναι ο μισθος του;;Σας ευχαριστωΚαλησπέρα,για να υποβάλλεις αίτηση δεν θα πρέπει να έχεις εκκρεμότητες με τον στρατό.Υπάρχει επιλογή, αν θυμάμαι καλά, στην αίτηση όπου οι άνδρες δηλώνουμε,είτε ότι έχουμε εκπληρώσει,είτε ότι έχουμε απαλλαγεί νόμιμα.Πτυχία ωδείων δεν προσμετρώνται στον πίνακα.Ένας ωρομίσθιος δουλεύει το μέγιστο 4 ώρες τη βδομάδα,το ωρομίσθιό του είναι περίπου 9 με 10 ευρώ καθαρά,τα οποία πληρώνεται αναδρομικά.Παράθεση από: dpa2006 στις Ιουλίου 04, 2012, 12:38:39 pmΚαλημέρα στο φόρουμ,τελικά ισχύει η πληροφορηση οτι αναμενουμε την εκδοση της προκυρηξης απο εβδομαδα;Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν και εμένα από βδομάδα
Αγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Δεν ανηκω σε καποια ειδικη κατηγορια και δεν εχω εγγραφει στους πινακες τις προηγουμενες χρονιες. Στα συν: υψηλος βαθμος πτυχιου, διαφορα πτυχια ωδειου.Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;;Επισης, ποσες ωρες κατα μεσο ορο δουλευει ενας ωρομισθιος και ποσο περιπου ειναι ο μισθος του;;Σας ευχαριστω
Καλημέρα στο φόρουμ,τελικά ισχύει η πληροφορηση οτι αναμενουμε την εκδοση της προκυρηξης απο εβδομαδα;
Παράθεση από: dpa2006 στις Ιουλίου 04, 2012, 12:38:39 pmΚαλημέρα στο φόρουμ,τελικά ισχύει η πληροφορηση οτι αναμενουμε την εκδοση της προκυρηξης απο εβδομαδα;Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν και εμένα από βδομάδα
Παράθεση από: Aris81 στις Ιουλίου 04, 2012, 01:24:05 pmΠαράθεση από: Pierrot στις Ιουλίου 04, 2012, 12:31:45 pmΑγαπητοι φιλοι,ως νεος στο φορουμ κ στον τομεα της εκπαιδευσης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:Ενδιαφερομαι να συμμετεχω στη διαδικασια για αναπληρωτες-ωρομισθιους 2012-2013 ως καθηγητης μουσικης σε γενικα ή μουσικα σχολεια. Εχω μηδενικη προυπηρεσια και δεν εχω εκπληρωσει στρατιωτικες υποχρεωσεις (αναβολη). Δεν ανηκω σε καποια ειδικη κατηγορια και δεν εχω εγγραφει στους πινακες τις προηγουμενες χρονιες. Στα συν: υψηλος βαθμος πτυχιου, διαφορα πτυχια ωδειου.Τι πιθανοτητες θεωρειτε οτι εχω να δουλεψω;;Επισης, ποσες ωρες κατα μεσο ορο δουλευει ενας ωρομισθιος και ποσο περιπου ειναι ο μισθος του;;Σας ευχαριστωΚαλησπέρα,για να υποβάλλεις αίτηση δεν θα πρέπει να έχεις εκκρεμότητες με τον στρατό.Υπάρχει επιλογή, αν θυμάμαι καλά, στην αίτηση όπου οι άνδρες δηλώνουμε,είτε ότι έχουμε εκπληρώσει,είτε ότι έχουμε απαλλαγεί νόμιμα.Πτυχία ωδείων δεν προσμετρώνται στον πίνακα.Ένας ωρομίσθιος δουλεύει το μέγιστο 4 ώρες τη βδομάδα,το ωρομίσθιό του είναι περίπου 9 με 10 ευρώ καθαρά,τα οποία πληρώνεται αναδρομικά.Παράθεση από: dpa2006 στις Ιουλίου 04, 2012, 12:38:39 pmΚαλημέρα στο φόρουμ,τελικά ισχύει η πληροφορηση οτι αναμενουμε την εκδοση της προκυρηξης απο εβδομαδα;Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν και εμένα από βδομάδαΦυσικά και μετράει το πτυχίο ωδείου, απλά αν δεν έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο αλλά ωδείο, κατατάσσεσαι στον πίνακα ΤΕ16 και όχι ΠΕ16. Πρώτα προσλαμβάνονται οι ΠΕ και αν εξαντληθούν, παίρνουν και από τους ΤΕ.
Θυμαστε ποσες μερες εχουμε περιπου για να καταθεσουμε τις αιτησεις? φευγω για διακοπες σε λιγες μερες, θα προλαβω αραγε?
Παράθεση από: evkan2 στις Ιουλίου 04, 2012, 02:32:37 pmΜε αφορμη το ερωτημα παραπανω ...ποσες ωρες μπορει να παρει το ελαχιστο ενας ωρομισθιος και ποιος ο αντιστοιχος μισθος ;Το ελάχιστο 1 ώρα και το μέγιστο ...4 ώρες!!! Για το μισθό...να μη σου πω καλύτερα!!!
Με αφορμη το ερωτημα παραπανω ...ποσες ωρες μπορει να παρει το ελαχιστο ενας ωρομισθιος και ποιος ο αντιστοιχος μισθος ;
Παράθεση από: loella στις Ιουλίου 04, 2012, 03:16:39 pmΦυσικά και μετράει το πτυχίο ωδείου, απλά αν δεν έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο αλλά ωδείο, κατατάσσεσαι στον πίνακα ΤΕ16 και όχι ΠΕ16. Πρώτα προσλαμβάνονται οι ΠΕ και αν εξαντληθούν, παίρνουν και από τους ΤΕ.Σε μουσικό σχολείο δουλεύω.Ο φίλος έγραψε ότι έχει "διάφορα πτυχία ωδείου".. Επειδή λοιπόν έχω δει πολλά πτυχία κυρίως από ιδιωτικά-σύγχρονα ωδεία που η εγκυρότητά τους είναι μηδαμινή στην εκπαίδευσηας γράψει,αν θέλει, τι πτυχίο και από που, για να δούμε αν είναι ΤΕ16.Επίσης το προβάδισμα των ΠΕ16 έναντι των ΤΕ16 είναι μεγάλο.Τέλος,υπάρχει ΤΕ 16 σε γενικό σχολείο;Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια;
Φυσικά και μετράει το πτυχίο ωδείου, απλά αν δεν έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο αλλά ωδείο, κατατάσσεσαι στον πίνακα ΤΕ16 και όχι ΠΕ16. Πρώτα προσλαμβάνονται οι ΠΕ και αν εξαντληθούν, παίρνουν και από τους ΤΕ.
Σε μουσικό σχολείο δουλεύω.Ο φίλος έγραψε ότι έχει "διάφορα πτυχία ωδείου".. Επειδή λοιπόν έχω δει πολλά πτυχία κυρίως από ιδιωτικά-σύγχρονα ωδεία που η εγκυρότητά τους είναι μηδαμινή στην εκπαίδευσηας γράψει,αν θέλει, τι πτυχίο και από που, για να δούμε αν είναι ΤΕ16.Επίσης το προβάδισμα των ΠΕ16 έναντι των ΤΕ16 είναι μεγάλο.Τέλος,υπάρχει ΤΕ 16 σε γενικό σχολείο;Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια;
Να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία...είμαι γύρω στο 1000+ στον πίνακα...αν ΔΕΝ βάλω κουτάκι και ΔΕΝ μπω με την Α' Φάση μπαίνω με την