0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξερω την οικονομικη ανεση που ειχατε απο τους γονεις σας ή τον κυκλο γνωριμιων οταν πηρατε το πτυχιο σας και συνεχισατε για διαφορα μεταπτυχιακα , παντως εχω καταλαβει οτι ολα τα χρονια , αυτος ο πτυχιουχος που επειγει να βγαλει μεροκαματο (π.χ. ανεργοι χαμηλομισθοι γονεις) , το μεταπτυχιακο δεν το κανει.....
Παράθεση από: Ψιτ στις Ιουλίου 07, 2012, 11:02:32 amΚαι πότε θα βγει η εγκύκλιος χρυσέ μου?Με ρωτάς εμένα αν μπορώ να είμαι απίκο στο ιντερνετ?Θα αρχίσω τα σιχτίρια μέρα που είναι.Να είσαι απίκο όπως όλοι μας.. δεν θα πάθεις και τίποτα Στην τελική, υπάρχει περιθώριο αρκετών ημερών, οπότε και να μην το δείς την πρώτη μέρα, προλαβαίνεις. Ειδικά αφού κυκλοφορεί ημιεπίσημα ότι την επόμενη βδομάδα αναμένεται η εγκύκλιος, ας είμαστε για λίγες μέρες απίκο.Α ρε νεοέλληνες...
Και πότε θα βγει η εγκύκλιος χρυσέ μου?Με ρωτάς εμένα αν μπορώ να είμαι απίκο στο ιντερνετ?Θα αρχίσω τα σιχτίρια μέρα που είναι.
εγώ που είμαι πε60 μηδενικής προυπηρεσίας και δεν έχω δώσει ποτέ ασεπ να κάνω αίτηση ή όχι; φεύγω την τρίτη για καμπινγκ, μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε γραφείο πρωτοβάθμιας;