0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε λέτε να βγει η πρόσκληση αιτήσεων για αναπλήρωση του χρόνου;; Επίσης..άλλη πρόσκληση θα είναι για διορισμούς και άλλη για αναπλήρωση; Δικαίωμα διορισμού άραγε ποιοί θα έχουν;;
Δεν ξέρω αν είναι 100%, αλλά: Εκτός απροόπτου την Τρίτη 10/7 θα ξεκινήσει η διαδικασία.http://greekteachers.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=597&catid=1&Itemid=7Δεν πρόσεξα αν το έχει κάνει post ήδη κάποιος άλλος/η
Να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις αιτήσεις των αναπληρωτών....Μπορώ να την κάνω την αίτηση σε όποια πρωτοβάθμια θέλω; Για παράδειγμα αυτή τη βδομάδα θα είμαι Αθήνα ...πού μπορώ να κάνω την αίτηση;
Καλλησπέρα συνάδελφοι.Θα ήθελα να με βοηθήσετε με την εξής απορία:δεδομένου ότι σε περίπτωση που με καλέσουν φέτος ως αναπληρωτή (λέμε τώρα) δε θα μπορέσω να εργαστώ καθώς θα κάνω τη στρατιωτική θητεία μου, θεωρείται ότι πρέπει να κάνω την αίτηση για την κατάταξη στους πίνακες ή ότι δεν έχει καμία σημασία. Δηλαδή εάν κάνω αίτηση φέτος, του χρόνου θα είμαι σε πιο πλεονεκτική θέση ή καμία σχέση; Να αναφέρω ότι δεν έχω προϋπηρεσία καθώς μόλις τώρα τελείωσα τη σχολή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
δε θα παρει αναπληρωτες, το καταλαβαν οτι κοστιζουν ακριβοτερα απο νεους μονιμους, αρα ετοιμαστειτε για διορισμο