0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτσε, γιατί τώρα κάτι έπαθα. Εγώ μέχρι τώρα ως ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου έδινα την ημερομηνία της ορκωμοσίας, που είναι αρκετά μεταγενέστερη, λόγω 6μηνης απεργίας των καθηγητών!
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 16, 2012, 11:14:14 amΠαράθεση από: noname στις Ιουλίου 16, 2012, 10:48:32 amΣημαντικό θέμα που θα το βρούμε μπροστά μας (ο καθένας μόνος του ως συνήθως) είναι και η καταγραφή (όχι προσμέτρηση) της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Η προϋπηρεσία της κάθε χρονιάς έπρεπε να καταγράφεται (παρόλο που δεν προσμετρείται) για κάθε χρονιά. Όταν θα ανοίξουν οι πίνακες θα είναι αδύνατο να ελέγξουμε οτιδήποτε σχετικό. Τι εννοείς αδύνατο;Υπερβάλεις νομίζω. Όλοι και εγώ και όσοι γράφουμε σχετικά λέμε σε όλους να μαζεύουν και να διατηρούν ως κόρη οφθαλμού τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κάθε χρόνο.Όχι μόνο για την ίδια την πορϋπηρεσία αλλά και για μισθολογικούς λόγους.Πόσο δύσκολο θα είναι να γίνει διασταύρωση όταν "εμφανιστεί" η προϋπηρεσία;αναφέρομαι στις προϋπηρεσίες των άλλων
Παράθεση από: noname στις Ιουλίου 16, 2012, 10:48:32 amΣημαντικό θέμα που θα το βρούμε μπροστά μας (ο καθένας μόνος του ως συνήθως) είναι και η καταγραφή (όχι προσμέτρηση) της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Η προϋπηρεσία της κάθε χρονιάς έπρεπε να καταγράφεται (παρόλο που δεν προσμετρείται) για κάθε χρονιά. Όταν θα ανοίξουν οι πίνακες θα είναι αδύνατο να ελέγξουμε οτιδήποτε σχετικό. Τι εννοείς αδύνατο;Υπερβάλεις νομίζω. Όλοι και εγώ και όσοι γράφουμε σχετικά λέμε σε όλους να μαζεύουν και να διατηρούν ως κόρη οφθαλμού τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κάθε χρόνο.Όχι μόνο για την ίδια την πορϋπηρεσία αλλά και για μισθολογικούς λόγους.Πόσο δύσκολο θα είναι να γίνει διασταύρωση όταν "εμφανιστεί" η προϋπηρεσία;
Σημαντικό θέμα που θα το βρούμε μπροστά μας (ο καθένας μόνος του ως συνήθως) είναι και η καταγραφή (όχι προσμέτρηση) της προϋπηρεσίας στους πίνακες. Η προϋπηρεσία της κάθε χρονιάς έπρεπε να καταγράφεται (παρόλο που δεν προσμετρείται) για κάθε χρονιά. Όταν θα ανοίξουν οι πίνακες θα είναι αδύνατο να ελέγξουμε οτιδήποτε σχετικό.
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 16, 2012, 12:58:36 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 16, 2012, 12:54:00 pmΚάτσε, γιατί τώρα κάτι έπαθα. Εγώ μέχρι τώρα ως ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου έδινα την ημερομηνία της ορκωμοσίας, που είναι αρκετά μεταγενέστερη, λόγω 6μηνης απεργίας των καθηγητών!και εγώ έτσι την είχα πατήσει την πρώτη πρώτη χρονιά που υπέβαλα την αίτηση και μετά με ενημέρωσαν οι παλιοί τι να κάνω. αν κ δεν είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής, μπορεί να σε βοηθήσει να ανέβεις στον πίνακα σε περίπτωση πχ. ισοβαθμίας με συνάδελφο που έχει πάρει αργότερα το πτυχίο του (αν τα λέω σωστα)Είμαι ΠΟΛΥ θυμωμένη! Δηλαδή αν δεν το μάθαινα εδώ, δεν θα διορθωνόταν ποτέ!Και μιλάμε για 6 ολόκληρους μήνες, που φυσικά και θα μπορούσαν να κάνουν κάποια διαφορά. Απίστευτο. Σ'ευχαριστώ!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 16, 2012, 12:54:00 pmΚάτσε, γιατί τώρα κάτι έπαθα. Εγώ μέχρι τώρα ως ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου έδινα την ημερομηνία της ορκωμοσίας, που είναι αρκετά μεταγενέστερη, λόγω 6μηνης απεργίας των καθηγητών!και εγώ έτσι την είχα πατήσει την πρώτη πρώτη χρονιά που υπέβαλα την αίτηση και μετά με ενημέρωσαν οι παλιοί τι να κάνω. αν κ δεν είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής, μπορεί να σε βοηθήσει να ανέβεις στον πίνακα σε περίπτωση πχ. ισοβαθμίας με συνάδελφο που έχει πάρει αργότερα το πτυχίο του (αν τα λέω σωστα)
Τώρα που κάθομαι και το σκέφτομαι, θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει ποια ημερομηνία να βάζω και μου είχαν πει από τη Διεύθυνση να βάλω αυτήν της ορκωμοσίας. Σ'αυτούς απευθυνόμουν αρχικά, προτού καταλάβω ότι κι αυτοί πάσχουν από ενημέρωση. Αποκλείεται να είχα βάλει ημερομηνία χωρίς να έχω πρώτα ρωτήσει, ειδικά στην αρχή που ήμουν μεγάλη ...ψαρούκλα! Ε και μετά, μου έμεινε αυτή και δεν σκέφτηκα να τσεκάρω αν είναι όντως έτσι...