0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marcy στις Ιουλίου 16, 2012, 01:43:11 pmΠαράθεση από: NITSA1 στις Ιουλίου 16, 2012, 01:24:08 pmΜόλις γύρισα από την Πρωτοβάθμια Ανατολικής Αττικής στα Γλυκά Νερά. Δυστυχώς οι εκεί καταχωρητές (δυο κοπέλες) δεν φαίνεται να είχαν διαβάσει σωστά την εγκύκλιο (τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν κάτσουν να την διαβάσουν μετά). Μου ζήτησαν όλα τα δικαιολογητικά από την αρχή, όπως αναγράφονται στην εγκύκλιο για όσου δηλώνουν για πρώτη φορά. Ευτυχώς τα είχα μαζί μου, καθώς σκέφτηκα ότι υπάρχει περίπτωση να πέσω σε ασχέτους. Παρόλο το γεγονός ότι τους εξήγησα ότι αυτά που ζητούν δεν αφορούν άτομα που ήδη βρίσκονται εγγεγραμμένα στο σύστημα και ότι το γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η εγκύκλιος επέμεναν, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ για τα όσα έλεγα. Από κόσμο είχε αρκετό, αλλά ετοίμαζαν τα χαρτιά απ'έξω στην αναμονή και έτσι δεν άργησα καθόλου, καθώς τα είχα ήδη έτοιμα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται συνολικά πολύς χρόνος. Εύχομαι να διαβάσουν από αύριο σωστά και να είναι ενημερωμένες για να μην ταλαιπωρούν και διώχνουν όποιον πηγαίνει. Πάντως σας διαβεβαιώ ότι δεν θα δέχονταν την αίτηση με σκέτο επικυρωμένο αντίγραφο...Τρελό κι όμως αληθινό. Καλή συνέχεια!Τι εννοείς τι άλλο θέλουν;Όλα τα δικαιολογητικά σαν να κάνεις αίτηση πρώτη φορά (έντυπο με ΑΦΜ και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας επικυρωμένη)
Παράθεση από: NITSA1 στις Ιουλίου 16, 2012, 01:24:08 pmΜόλις γύρισα από την Πρωτοβάθμια Ανατολικής Αττικής στα Γλυκά Νερά. Δυστυχώς οι εκεί καταχωρητές (δυο κοπέλες) δεν φαίνεται να είχαν διαβάσει σωστά την εγκύκλιο (τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν κάτσουν να την διαβάσουν μετά). Μου ζήτησαν όλα τα δικαιολογητικά από την αρχή, όπως αναγράφονται στην εγκύκλιο για όσου δηλώνουν για πρώτη φορά. Ευτυχώς τα είχα μαζί μου, καθώς σκέφτηκα ότι υπάρχει περίπτωση να πέσω σε ασχέτους. Παρόλο το γεγονός ότι τους εξήγησα ότι αυτά που ζητούν δεν αφορούν άτομα που ήδη βρίσκονται εγγεγραμμένα στο σύστημα και ότι το γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η εγκύκλιος επέμεναν, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ για τα όσα έλεγα. Από κόσμο είχε αρκετό, αλλά ετοίμαζαν τα χαρτιά απ'έξω στην αναμονή και έτσι δεν άργησα καθόλου, καθώς τα είχα ήδη έτοιμα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται συνολικά πολύς χρόνος. Εύχομαι να διαβάσουν από αύριο σωστά και να είναι ενημερωμένες για να μην ταλαιπωρούν και διώχνουν όποιον πηγαίνει. Πάντως σας διαβεβαιώ ότι δεν θα δέχονταν την αίτηση με σκέτο επικυρωμένο αντίγραφο...Τρελό κι όμως αληθινό. Καλή συνέχεια!Τι εννοείς τι άλλο θέλουν;
Μόλις γύρισα από την Πρωτοβάθμια Ανατολικής Αττικής στα Γλυκά Νερά. Δυστυχώς οι εκεί καταχωρητές (δυο κοπέλες) δεν φαίνεται να είχαν διαβάσει σωστά την εγκύκλιο (τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν κάτσουν να την διαβάσουν μετά). Μου ζήτησαν όλα τα δικαιολογητικά από την αρχή, όπως αναγράφονται στην εγκύκλιο για όσου δηλώνουν για πρώτη φορά. Ευτυχώς τα είχα μαζί μου, καθώς σκέφτηκα ότι υπάρχει περίπτωση να πέσω σε ασχέτους. Παρόλο το γεγονός ότι τους εξήγησα ότι αυτά που ζητούν δεν αφορούν άτομα που ήδη βρίσκονται εγγεγραμμένα στο σύστημα και ότι το γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ η εγκύκλιος επέμεναν, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ για τα όσα έλεγα. Από κόσμο είχε αρκετό, αλλά ετοίμαζαν τα χαρτιά απ'έξω στην αναμονή και έτσι δεν άργησα καθόλου, καθώς τα είχα ήδη έτοιμα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται συνολικά πολύς χρόνος. Εύχομαι να διαβάσουν από αύριο σωστά και να είναι ενημερωμένες για να μην ταλαιπωρούν και διώχνουν όποιον πηγαίνει. Πάντως σας διαβεβαιώ ότι δεν θα δέχονταν την αίτηση με σκέτο επικυρωμένο αντίγραφο...Τρελό κι όμως αληθινό. Καλή συνέχεια!
λοιπον....η δικια μας δευτεροβαθμια ΔΕΝ δεχεται επικυρωμενα φωτοαντιγραφα πτυχιου κτλ.θελει απλη φωτοτυπια πχ το πτυχιο και μαζι μια υπευθυνη δηλωση οτι εχουμε στα χερια μας τα πρωτοτυπα.....ενω στην πρωτοβαθμια μου τα πηρανε ολα τα δικαιολογητικα επικυρωμενα!!!!!αντε βγαλτε ακρη....
Παράθεση από: kat810 στις Ιουλίου 16, 2012, 01:58:51 pmλοιπον....η δικια μας δευτεροβαθμια ΔΕΝ δεχεται επικυρωμενα φωτοαντιγραφα πτυχιου κτλ.θελει απλη φωτοτυπια πχ το πτυχιο και μαζι μια υπευθυνη δηλωση οτι εχουμε στα χερια μας τα πρωτοτυπα.....ενω στην πρωτοβαθμια μου τα πηρανε ολα τα δικαιολογητικα επικυρωμενα!!!!!αντε βγαλτε ακρη....Σε ποια δευτεροβάθμια πήγες;
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι νέα στο forum! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πήγε σήμερα το πρωί κάποιος από τους παλιούς στη Δευτεροβάθμια του Πειραιά για να με ενημερώσει για τα δικαιολογητικά που ζήτησαν εκεί...
Φυσικέ έγραψες!!! Υπό άλλες συνθήκες η ερώτησή μου θα ήταν εντελώς χαζή, αλλά διαβάζοντας ότι η κάθε διεύθυνση ζητάει τα δικά της, απόρησα...